Gratis hutspot bij elkaar rapen

BIDDINGHUIZEN
Gratis aardappelen, uien en wortelen voor de inwoners van Biddinghuizen. De oogst van een demonstratieveld van Landbouwbedrijf Heyboer is vrijdagochtend gerooid en vanaf 12:00 uur mocht alles worden geraapt. 

Een demonstratieveld wordt gebruikt om nieuwe technieken voor de landbouw te testen. Ook worden de gewassen bijna niet bespoten waardoor ze praktisch biologisch zijn. Het kost te veel geld om de producten in de handel te brengen. 

Hans Ardon, vertegenwoordiger van Heyboer vindt het leuk om te zien hoe het mensen onderling verbindt. Hij zegt dat Heyboer zeker doorgaat met de actie.

reacties (1)

 • Aat de J

   

  Jammer dat ze dat niet aan de voedselbank hebben gegeven nu moeten die mensen het zelf ophalen weet je wel hoe ver dat fietsen is op je gratis Door de gemeente gegeven fiets

  reageer
 • drontense

   

  Beste meneer. Mensen die gratis iets op mogen halen kunnen ook iets ervoor doen. Op zijn minst zelf rooien etc. Tegenwoordig is schijnbaar het motto iets krijgen en er niets voor hoeven te doen. Mensen die werken moeten naast werken ook allerlei dingen erbij doen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert