Politie brengt jonge avonturier weer thuis

ALMERE
Een Almeers meisje van acht is zaterdag door de politie thuisgebracht nadat zij bepakt en bezakt werd aangetroffen in het centrum van Almere Buiten.

Met haar rolkoffer vol teddyberen en twee rugzakken viel de kleine avonturier nogal op bij het winkelend publiek.

De politie werd erbij gehaald, en aan de wijkagenten vertelde het meisje dat ze boos was weggegaan uit onvrede met de huisregels. De agenten hebben haar naar huis geescorteerd en aangeboden om haar koffer te dragen, maar dat was niet nodig. 

reacties (4)

 • Kees

   

  Puntje voor de Kinderombudsman (vrouw)

  reageer
 • Barbara

   

  Tja er zijn veel kinderen, zowel vroeger als nu, die met een wegloop actie ouders wat duidelijk proberen te maken, al was het maar om hen even flink te laten schrikken en hen met hun neus op het oneens zijn te drukken. Hoop dat er een goede afloop is voor allen, en voor oom agent dit keer een aai over zijn bolletje...

  reageer
 • WilmaAlmere

   

  Goed werk van het winkelend publiek en politie. Het had ook anders af kunnen lopen!

  reageer
 • Bromsnor

   

  Hoezo? U doet net alsof ieder kind wat alleen op pad gaat slachtoffer wordt van natuur of mens. Vrijwel nooit overkomt een kind iets.

 • Ed

   

  Of oom agent voor de zekerheid ook nog even naar die bewuste huisregels heeft geïnformeerd, blijft een vraag. Dat een achtjarig kind op deze manier ongemerkt het ouderlijk huis verlaat is wel wat vreemd. Fijn dat iemand in het "winkelend publiek" haar voor mogelijk onheil heeft behoed.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert