NOP staat er financieel goed voor: burgers profiteren

NOORDOOSTPOLDER
De gemeente Noordoostpolder gaat de Onroerend Zaak Belasting (OZB) niet verhogen, in tegenstelling tot wat eerder was aangekondigd. Ook de rioolheffing blijft hetzelfde.

Het college van burgemeester en wethouders ziet af van verhoging omdat het de gemeente financieel voor de wind gaat. Dat komt door een hogere uitkering van het Rijk en door het gevoerde beleid, zegt het college. 

De afvalstoffenheffing gaat komend jaar zelfs naar beneden. Dat heeft vooral te maken met de scheiding van afval. De inwoners van de gemeente doen dat steeds beter. De gemeenteraad moet de begroting met daarin deze meevallers nog wel goedkeuren. 
 

reacties (2)

 • Rekenmaar

   

  Blij met de gemeente! Nog meer geld in de zorg is een eeuwig refrein. Eigen gezondheid eerst begint iedere morgen opnieuw met je eigen gedrag, en de manier waarop we onze buurt,supermarkt, horeca, school, enzovoort inrichten. Anders is het dweilen en pijnlijden met de kraan open.

  reageer
 • berta

   

  Wat geweldig. ik zou mij dood schamen, er ligt nog geld op de plank voor huishoudelijke hulp. Wat gaat de wethouder mevr. Boogaard daar mee doen ? En de gemeente NOP nog Geld toe? Leg mij uit/

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert