Straatpraat: Hillary of Trump?

ALMERE
'Stronger Together' of 'Make America Great Again'? Vannacht vond het laatste debat plaats binnen de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Volgens opiniemakers verandert dit historische debat niks aan de stand van de race. Toch wordt Hillary uitgeroepen tot de winnares.

Volgens de peilingen wint Clinton sinds oktober aan populariteit. De New York Times heeft het zelfs over een kans van 92 procent dat zij Trump zal verslaan. Maar een aantal staten zijn van doorslaggevend belang, en daar zou het tij nog behoorlijk kunnen keren.

In Straatpraat vroegen we in Almere Buiten wat mensen vinden van de verkiezingsstrijd.


reacties (4)

 • Almeerse

   

  Van 2 kwaden het beste kiezen ... dan moet Trump in elk geval verliezen. Het idee dat zo'n figuur een wereldleider zou worden is te absurd voor woorden.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Als je kijkt naar het niveau waarmee beide kandidaten elkaar te grazen proberen te nemen dan zou ik mij als Amerikaan kapot schamen. Tjonge, zijn dit de mensen die straks met hun vingers aan de knoppen van kernwapens zitten? Zorgelijk.....

  reageer
 • Boels

   

  Mee eens! En dan te bedenken dat een ex-kamerlid van D66 op kosten van de burgers (wachtgeld) daar aan meewerkt.

 • Wouter Wieptuf

   

  Laten we allemaal intens hopen dat Trump wint. Deze man past in het rijtje onbekwamen dat nu all over the world aan de macht is. Hij maakt het voor ons allemaal leuk om de wereldpolitiek weer te volgen.

  reageer
 • Tsja

   

  Trump for president.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert