Flinke vertraging op A6 richting Muiderberg

ALMERE
Verkeer op de A6 richting knooppunt Muiderberg moest donderdag tijdens de ochtendspits rekening houden een flinke vertraging. 

Vroeg in de ochtend was er op de A1 bij Diemen een aanrijding met vier auto's. Hierdoor ontstond op de A6 een file die kort voor half acht was opgelopen tot zo'n 7 kilometer lengte.

Ook op de Hogering en de Poortdreef in Almere stond het vast. Rond half negen was er alleen op de A6 nog zo'n 10 minuten vertraging.

 

reacties (5)

 • Pieter

   

  Vandaag leek het wel 'appende blonde dames in een mini'-dag. Je ziet ze continu naar beneden loeren en geven daardoor geen ruimte aan anderen om in te voegen en ze frustreren het overige verkeer met continu remmen. Van mij mag er heel gauw een blokkade komen, voor dergelijke apps, die automatisch in werking treedt als je de auto betreedt. Jammer voor de medepassagiers, maar wel een stuk veiliger.

  reageer
 • Klaas

   

  Zolang sommige weggebruikers meer aandacht hebben voor smartphone etc. Veel van rijbaan wisselen helpt geen enkele weg uitbreiding! Aandacht bij de weg en het overige verkeer.

  reageer
 • walter

   

  Elke uitbreiding van de weg geeft tot nu toe geen enkele verlichting. ik vraag me af of het ooit beter wordt.

  reageer
 • 13xx

   

  Geen verlichting? De lantaarnpalen waren gewoon aan hoor.

 • Dagelijks A6 rijder

   

  Ook de redactie kan de snelheid van de ontwikkelingen op de A6 niet bijhouden, getuige de foto waarop de situatie tm vorige week staat afgebeeld

  reageer
 • Riek

   

  Lijkt wel hoe meer ze aan de weg doen ( veranderingen) hoe erger het wordt En mensen Letten gewoon niet op ,,als je elke dag daar rijd ken je de weg goed en ben je niet allert meer en kun je gerust andere dingen doen 😔

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert