Straatpraat: Gedragsregels om problemen te voorkomen

LELYSTAD
Consumenten moeten vaker hun saldo bekijken en hun uitgaven controleren. Dat adviseert het Nibud als vuistregel om mensen meer grip te laten krijgen op hun financiële situatie.

Bijna de helft van alle huishoudens heeft moeite met rondkomen. Is het regelmatig controleren van je saldo een goede manier om uit de problemen te blijven?

Wij vroegen in Lelystad: wat vind je van die gedragsregels?

reacties (5)

 • wolverine

   

  Waarvan sparen de regering plukt ons leeg ivm de belasting,en voor wat .voor vreemde hier een beter leven geven,en eigen volk in de armoede zitten.dus nogmaals sparen waarvan??????

  reageer
 • RR

   

  Bijna de helft van de mensen in Nederland kan niet rondkomen. Bedenk hierbij dat we op de vijfte plek staan van Rijkste Landen in de Wereldranglijst! Onthoud dus goed dat de politiek de keus heeft gemaakt dat jij je rotwerkt en nog nie tkan rondkomen. Of jij net aan, maar je buren om je heen dus niet! Mijn advies: in maart 2017 zijn de verkiezingen, kies een kiesprogramma die bij jouw portomonnee past!

  reageer
 • pieter

   

  Nibud!!! , op verre financiële afstand kan alles.

  reageer
 • Lies

   

  Natuurlijk is het verstandig om te sparen en ik denk dat de meeste mensen dat ook wel weten! Maar als je inkomen nu eens niet voldoende is? en je moet kiezen tussen eten of sparen?

  reageer
 • Willem dronten

   

  Wie kan er nu 10 procent sparen Wordt het niet eens tijd dat het nibut wordt opgedoekt deze mensen worden overeind gehouden Met geld van de gemeenschap

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert