Extra parkeerplaatsen achter voetbalvelden

ZEEWOLDE
Er komen 10 parkeerplaatsen achter de voetbalvelden van vv Zeewolde om parkeeroverlast tegen te gaan. Dat is het voorstel van het college van burgemeester en wethouders.

Door drukte op zaterdag staat de parkeerplaats bij de sportvelden vol en worden auto's in de berm langs de Horsterweg geparkeerd. De gemeente wil nu extra parkeerplekken maken langs de Woldlaan, het pad bij de volkstuinen.

Via een bruggetje kunnen de voetballers dan de sportclubs bereiken. Er worden ook extra fietsenstallingen gemaakt bij vv Zeewolde om de parkeeroverlast tegen te gaan.   
 

reacties (10)

 • Johan

   

  Word gewoon tijd dat er aan de overkant van de weg, in het populierenbos, een nieuwe parkeerplaats plaats komt, zebrapad erbij, opgelost

  reageer
 • Zozo

   

  Nog te weinig en de locatie is vreemd, mag natuurlijk weinig kosten. Deze gemeente geeft liever geld uit aan onzinnige zaken.

  reageer
 • Skipper

   

  Het is een slecht idee om het Woldlaantje hiervoor in te zetten. De smalle doodlopende weg dient als hoofdfietsroute met bestemmingsverkeer voor de aanliggende volkstuinen en dierenweides. Tien parkeerplekken zijn zo bezet en een veelvoud aan auto's die vergeefs hier een plek komen zoeken, hinderen de fietsers en wandelaars en parkeren alsnog in het gras. Wat is 'tijdelijk' en worden het daarna tientallen parkeerplaatsen? Ligt het niet meer voor de hand om extra parkeerruimte te maken in het G-gebied aan de overzijde van de Horsterweg. Er is daar al een inrit.

  reageer
 • paul

   

  Maak op zaterdag weg eenrichtings verkeer. En gebruik andere rijbaan als parkeer plaats. Kost weinig en veel parkeer plaatsen erbij.66

  reageer
 • nikky

   

  nee, er wordt alleen aan de mensen met een auto gedacht. Helaas

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ens - Noord

   

  Dat is in Ens ook het geval. Zaterdags als men stort in de hal en op de tennisbaan en op het voetbalveld staan er ook zeker 50 auto's in de berm, midden op straat of op de stoep. Daar doet men ook niets aan. Lekker gevaarlijk als de kinderen klaar zijn met sporten en de straat op moeten, lopend of fietsend. Automobilisten zien ze dan ook erg goed tussen al die auto's door.

  reageer
 • Rob uit Z

   

  Zo hee, wel 10 plaatsen. Dat zet echt zode aan de dijk, op een drukke dag staan er rustig 50 auto's in de berm geparkeerd...

  reageer
 • Ach

   

  Wat bezopen, t wildlaantje is verboden voor auto,s . Dat is een fietspad met een uitzonderings regel. Op t bestemmingsplan is geen ruimte voor parkeerplaatsen . Weer natuur weghalen voor blik, iedereen op de fiets naar sport lijkt mij een stuk beter. Op meerdere manieren voor mens en milieu

  reageer
 • Brinkman

   

  Gewoon alcoholcontrole houden elke zaterdag komen ze wel met de fiets

  reageer
 • 13xx

   

  Komen er ook extra fietsenrekken?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert