Aantal ww-uitkeringen opnieuw gedaald

FLEVOLAND
Het aantal ww-uitkeringen in Flevoland is voor de achtste maand op rij gedaald. Dat heeft het UWV bekendgemaakt.

Er waren in oktober 11.073 Flevolanders met een uitkering. Dat zijn er 106 minder dan een maand ervoor. Meer werklozen vinden een baan en minder mensen raken hun baan kwijt concludeert het UWV. Mensen uit de bouw en de landbouw komen het vaakst weer aan het werk, terwijl werklozen uit de financiële sector en het openbaar bestuur moeilijker een baan vinden. 

Alleen in Dronten en Zeewolde was er afgelopen maand juist een toename van het aantal uitkeringen. 

reacties (6)

 • Flevoburger

   

  Worden de mensen met een bijstandsuitkering ook meegeteld? Als we het over "nieuwe banen" hebben, zijn dat dan full time aanstellingen met een vaste aanstelling? pfffff

  reageer
 • .\/\/.

   

  "Worden de mensen met een bijstandsuitkering ook meegeteld?" - NEE, gaat alleen over WW. "Als we het over "nieuwe banen" hebben, zijn dat dan full time aanstellingen met een vaste aanstelling?" - NEE, ook dat niet

 • Pimpernel

   

  Als de media/overheid ooit nog eens met het complete verhaal komen waarbij ook de bijstand cijfers worden genoemd dan nog zijn het naar alle waarschijnlijkheid creatief gemanipuleerde cijfers, na al de jaren van cijfer manipulatie naar de domme kiezers toe. Ik vind het opmerkelijk er zijn inmiddels honderdduizenden mensen in Nederland welke geen pensioenopbouw hebben kunnen realiseren in hun werkzame werkloosheidsleven daar hoor je de politiek ook nooit over. Of zou het antwoord moeten zien dat er positief leeftijdsdiscriminatie bestaat op de arbeidsmarkt? zoals de ophoging van de werkplicht naar 68 jaar? en de jongeren op straat?

  reageer
 • Tsja

   

  Landelijk 400.000 in de bijstand. 600.000 in de ww. Neem van mij aan het allergrootste deel komt nooit meer aan het werk.

  reageer
 • August

   

  Het allergrootste deel daarvan heeft ook nooit gewerkt of de intentie daartoe. Ik neem het niet van je aan maar het was reeds een feit.

 • wolverine

   

  Onzin,de mensen vinden geen werk,ze komen in de bijstand.zelfs UWV kan je niet meer betrouwbaar noemen

  reageer
 • KC

   

  Hoeveel mensen zijn er in de bijstand gekomen?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Pimpernel

   

  Dit bericht klinkt als "de koe geeft melk" Waar zijn de bijstand cijfers?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert