Binnenhavenweg dicht voor onderhoud

LELYSTAD
Een deel van de Binnenhavenweg op bedrijventerrein Oostervaart in Lelystad wordt vanaf maandag afgesloten voor het verkeer. De weg is toe aan groot onderhoud.

Het gaat om het deel vanaf de rotonde bij de Pekstraat tot ongeveer 80 meter voorbij het kruispunt met de Oostranddreef. De gaten in het asfalt worden dichtgemaakt, de buitenbocht wordt verbreed en de fietsoversteken worden iets aangepast. Naar verwachting gaat de weg halverwege december weer open.

Door de volledige afsluiting kan de aannemer er goed bij en zijn de werkzaamheden sneller voorbij. Het naastgelegen fietspad is wel toegankelijk. Automobilisten worden met borden omgeleid. 

reacties (2)

 • Johan

   

  Nou.. jochie.... ook fietsers mogen een eindje om. Beide oversteekplekken over zowel de Binnenhavenweg als de Oostranddreef zijn ook afgesloten. Dat betekend omrijden via het crematorium. Is voor fietsverkeer richting Karveel etc toch wel een stukje om. Niet zo heel veel maar als het zeikt van de regen is elke meter er 1 teveel. En daar kunnen wij "jochies" natuurlijk niet zo goed tegen.

  reageer
 • Japio

   

  Fijn in de donkere natte winter.Waarom niet tijdens de zomervakantie. Is het weer veel beter, en kun je misschien in daglicht fietsen. Hebben er veel minder mensen last van.Nu maar weer afwachten of het niet gaat vriezen, dan duurt omrijden tot februari

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert