Man met geweld beroofd op Operetteweg

ALMERE
Een man uit Almere is woensdagavond op de Operetteweg in de Almeerse Muziekwijk beroofd van zijn jas en telefoon. Dat laat de politie weten.

Het slachtoffer liep rond 17.00 op een fietspad toen twee jongens op hem afkwamen. Ze eisten geld en sloegen de man. Het slachtoffer zegt dat hij anderhalf uur buiten bewustzijn is geweest.

De man is uiteindelijk naar het huis van bekenden gegaan waar hij de politie heeft gebeld. Ambulancepersoneel heeft de Almeerder gecontroleerd. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

reacties (6)

 • rammelaar

   

  Dit verhaal lijkt toch echt wel te rammelen. Anderhalf uur bewusteloos. In dit weer. Koud, op de grond. Riekt naar onderkoeling. Dus.... er klopt iets niet zegt mijn speurneus

  reageer
 • John

   

  Was ook mijn eerste gedachte. En waar lag ie dan, of is de Operetteweg rond die tijd zo verlaten dat je daar anderhalf uur op de grond kan liggen? Maar misschien vergist hij zich in de tijd - na een flinke klap ben je soms wel een stukje geheugen kwijt.

 • Flevoburger

   

  Begint een aardig baggerland te worden hier..... Maar volgens ons kabinet gaat het met de criminaliteit helemaal dikke prima. Nu nog de vraag wat zij "prima" vinden.....

  reageer
 • Henk

   

  Criminaliteit neemt af in NL. Maar als ik dit lees ben ik bang dat dit niet voor Almere geldt.

  reageer
 • '^'^'

   

  Deze opmerking klopt niet: De criminaliteit neemt zeker niet af. Die neemt juist toe. Waar u naar verwijst is het nieuws dat het aantal meldingen en aangiften van criminaliteit afneemt. Niet de daden zelf maar het vervolg: Men doet geen aangifte meer omdat je daar toch niets aan hebt. De criminaliteit wordt alleen maar harder en brutaler.

 • Ed

   

  Anderhalf uur buiten kennis geweest en niet mee hoeven naar het ziekenhuis. Vreemd verhaal.

  reageer
 • frits

   

  er is minder criminaliteit ook in almere , nou slaapt uw lekker verder voorlopig loopt het tuig op straat en vinden er nog steeds straat roven plaats dus niks minder

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dr.Jake

   

  Dit verbaasd me niet (in Almere) en dat wordt nog meer/erger nu in deze tijd van het jaar. Ik weet uit ervaring hoe het aantal gevallen van fraude en bestelingen etc. in de weken kort voor en na Sinterklaas en kerst toeneemt. Men heeft geen/minder geld te besteden omdat men de "cadeau-stress/-uitgaven" heeft in deze tijd. Daarbij praat ik over kassatrucjes,kleine dingetjes vergeten af te rekenen en heel veel gezeur om gratis spullen te kunnen bemachtigen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert