Duurste online Sinterklaascadeaus in Flevoland

FLEVOLAND
In Flevoland worden de duurste online Sinterklaascadeaus besteld. Dat laat de grootste webwinkel van Nederland, Bol.com, weten. Hoeveel er fysiek in de 'normale' winkel is uitgegeven, is hierin niet meegeteld.

In Brabant zijn de meeste cadeaus besteld. Wie in Overijssel woont, heeft pech. Daar wordt het minst uitgegeven per cadeau én worden bovendien de minste cadeaus verkocht.

Webshops hebben het dit jaar drukker dan ooit. Zo is de totale online omzet deze periode 1,26 miljard euro; dat is 35% meer dan een jaar geleden, blijkt uit gegevens van van thuiswinkel marktmonitor 2016 en thuiswinkel.org. Gemiddeld wordt 27 euro wordt uitgegeven voor een Sinterklaascadeau, meldt Bol.com.
 

reacties (7)

 • pieter

   

  Wat is er de rest van het jaar uitgegeven in de armste provincie van Nederland ????

  reageer
 • Bas

   

  En ik was al blij dat ik een chocoladeletter kreeg.

  reageer
 • Jordy

   

  Snop en Cadeautje waarom misgunnen jullie mensen om cadeautjes te halen. Dit is niet bepaald gezond gedrag.

  reageer
 • Snop

   

  En daarna allemaal in de schuldsanering in Lelystad zeker

  reageer
 • Mannetje

   

  Wat een vooroordeel weer. Alsof heel lelystad in armoede leeft.

 • Steven Stedenwijker

   

  Ach ja, Almere ligt in de polder en dat trekt het wat op.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Piet

   

  Dit zal verband hebben met de gemiddelde afstand van een huishouden en een winkelgebied. Die is groot in Flevoland.

  reageer
 • Mobiliteit

   

  Juist! Hier in Emmeloord haakt zowel de winkelier als klant af, er is weinig keuze men concurreert veelal niet met de branchegenoten elders, veelal heeft men niet wat de klant wenst en hanteert men wekenlange levertijden omdat men afhankelijk is van een enkele leverancier. Uiteindelijk gaat de klant online shoppen of stapt in zijn auto meestal met een snellere resultaat. Wij gaan al jaren naar Zwolle of Almere, Lelystad heeft de allure alsof men een wereldstad is maar heeft weinig meer te bieden dan het gemiddelde tezamen met haar parkeerbeleid valt deze al jaren af. De winkeliers hier in Emmeloord hebben te maken met parasitaire grootgrondbezitters/aandeelhouders welke al jaren de duimschroeven aanhalen van de winkeliers, ons winkelhart is al jaren stervende.

 • cadeautje

   

  Tja..... als je maar genoeg toeslagen krijgt kun je je blijkbaar veel permiteren.. Nou dacht ik toch dat Flevoland niet tot de rijkste provincies behoort.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert