Politie toont beelden van zakkenrollende vrouwen

EMMELOORD
De politie is op zoek naar twee vrouwen die afgelopen najaar in Emmeloord en zeker zes andere plaatsen portemonnees stalen en vervolgens met afgekeken pincodes geld opnamen.

In het tv-programma Opsporing Verzocht werden dinsdagavond foto's en bewegende beelden van de vrouwen getoond. Het duo wordt omschreven als 'geoefende zakkenrolsters'.

De vrouwen keken telkens eerst in een winkel of bij de bank een pincode af. Daarna werden mensen net zo lang gevolgd tot hun portemonnee gestolen kon worden. Een aantal slachtoffers van de vrouwen is hoogbejaard.

reacties (6)

 • Ed

   

  De kans dat deze "dames" deel uitmaken van een internationaal opererende bende, lijkt me velen malen groter. Er wordt wel erg makkelijk met het beschuldigende vingertje gewezen.

  reageer
 • NLToday

   

  Helemaal mis! Alleen als men een verdachte op het oog heeft kan men bij het AZC informeren en opereren, men heeft dezelfde burgervrijheden als bij jou en ons in de straat. Was het maar zo eenvoudig, de managers welke deze regels hebben verzonnen en bekrachtigd waren van het naïefste soort welke afstandelijk leven leiden ten opzichte van hun kiezers.

  reageer
 • NLToday

   

  Je hebt inmiddels al sinds lange tijd landelijke opererende bende's welke zich dagelijks verplaatsen van winkelcentrum naar winkelcentrum, toch wel opmerkelijk om te weten dat ook Emmeloord op hun menu staat. Wij bestaan dus en zijn blijkbaar interessant genoeg. Wat het AZC betreft tja, wij hebben ons als naïef volk laten overleveren aan de wens van het kabinet en kiezersvolk, zonder dat men ook maar even nagedacht heeft aan de gevolgen. Na al de gruwelen gaat de mens moord en roofmoord en stelen en verkrachten een levenswijze vinden om te overleven, hier noemen wij dat een psychische stoornis.(gelukkig heeft ons kabinet dit ingecalculeerd qua behandeling) Vermoedelijk is 80% van deze mensen psychisch niet meer in staat als normaal burger te functioneren, en al helemaal niet in AZC omstandigheden, dat het vrijwel alleen mannen zijn welke hier komen hoeft geen betoog dat is een gevolg van ... Wij moeten er mee leren leven en ons leven er op inrichten.

  reageer
 • Buurtwacht

   

  Waar operen deze dames veel? Dan zullen we ze even opwachten!

  reageer
 • Ed

   

  Als dat waar is, zijn ze ook zo gevonden! Precies daarom weet ik bijna zeker dat u het mis heeft.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Azc

   

  Echt ver hoeft er niet gezocht te worden denk ik..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert