Kringloopwinkel Het Goed wil verhuizen naar De Meent

LELYSTAD • Di 3 januari 2017 | 11:09 • Dinsdag 3 januari 2017 | 11:09
Kringloopwinkel Het Goed in Lelystad wil verhuizen van industrieterrein Oostervaart naar De Meent in Lelystad. Volgens de bedrijfsleider is het hoekpand dichterbij de klanten. Voorheen zat de Kringloopfabriek in het gebouw aan De Meent.  

Textielsortering
Volgens de bedrijfsleider van Het Goed is de verhuizing nog niet honderd procent zeker. Er worden nog gesprekken gevoerd met de gemeente. Het Goed wil namelijk niet alleen de winkel verhuizen, maar ook de textielsortering. Dat betekent dat er ook vrachtwagens bij het pand moeten kunnen komen om textiel te brengen. 

Voedselbank
Welke gevolgen een verhuizing van de kringloopwinkel heeft voor de Voedselbank Lelystad is nog niet duidelijk. Een bestuurslid van de voedselbank laat weten dat daar nog gesprekken over worden gevoerd. Het Goed en de Voedselbank Lelystad zijn allebei gevestigd aan de Asfaltstraat 2. De voedselbank huurt haar pand van de kringloopwinkel. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel