Man opgepakt voor poging tot moord op bejaarde vrouw in Delft

ALMERE
Een 21-jarige Almeerder is woensdag aangehouden omdat hij begin vorige maand in Delft zou hebben geprobeerd een bejaarde vrouw om het leven te brengen. Dat meldt de politie.

De vrouw van 86 werd 's nachts in haar slaap met geweld overvallen. Het slachtoffer kreeg een kussen in het gezicht gedrukt, verzette zich en raakte daarbij gewond. De verdachte liet haar vervolgens los en ging er vandoor. Gealarmeerde buren waarschuwden de politie.

De recherche deed uitgebreid onderzoek en vroeg aandacht voor de zaak in de opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau in Delft.

reacties (5)

 • Tja

   

  Een handvol reacties, begrijpelijk er is maar een bejaarde vrouw geprobeerd te vermoorden. Als het nu weer om het vernielen van bushokjes gaat dan gaan we weer met z'n allen boos reageren. Logisch.

  reageer
 • Flevolander

   

  Na het alom aanwezige gezeurd en geklaag over de politie, mag er toch ook gezegd worden dat dit een heel knap stukje politie werk is. Gewoon even een dik compliment voor de recherche...top werk...

  reageer
 • Ed

   

  En dan zijn er nog mensen die beweren dat de cijfers uitwijzen dat het steeds veiliger wordt. Maar zoals bekend: er zijn leugens, grove leugens en statistieken.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Als 21 jarige een vrouw van 86 in haar slaap overvallen........ Nu maar hopen dat de dader bij een rechter komt die de belangen van het slachtoffer en de maatschappij toch beter in beeld heeft dan die van de dader....

  reageer
 • ghf

   

  Het kopje spreekt over een man. Als je dit soort dingen doet, ben je geen man maar nog minder dan een beest. Zelfs het woord monster is nog een belediging voor het monster.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert