Orchideeënwinkel omgebouwd tot Forelwereld

LUTTELGEEST
Luttelgeest krijgt een Forelwereld. Bij de orchideeënwinkel worden binnenkort enkele visvijvers geopend. Er kan nu al overdekt bij de winkel gevist worden in forellenvijvers. Dat is zo'n succes dat de eigenaren gaan uitbreiden.

Vader en zoon Dirk en Thomas Maarsen kweken en verkopen al jaren orchideeën en hebben een goedlopende winkel. Ruim een jaar geleden begonnen ze met het kweken van forellen en andere soorten vis, en een aantal indoor visvijvers.

Camping en rokerij
Binnenkort kan er ook buiten worden gevist en wordt het bedrijf omgedoopt in Forelwereld. Ook komt er een nieuwe parkeerplaats met camperplaatsen en een camping.

Ook binnen is er flink geïnvesteerd. Zo is er een nieuwe verblijfsruimte gebouwd voor een hapje en een drankje. Ook komt er een ruimte waar vis wordt gerookt. Forelwereld opent in april haar deuren. De ochideeënwinkel blijft gewoon bestaan.

reacties (3)

 • oudvisser

   

  eindelijk dan hoef ik niet meer zo ver te rijden ik geef de hoeve een 8 en het wordt naar mijn mening een s6

  reageer
 • Flevo

   

  Orchideeën en viskwekerij...vreemde combinatie 😊 Ik hoop niet dat het in de Orchideeënkassen naar vis gaat ruiken ( ik vind vis roken nl vreselijk stinken 😊)

  reageer
 • andere kant van de vaart

   

  Dit kan niet anders dan een succes worden, de mooie tuinen en nu ook een visvijver, geschikt voor het hele gezin!

  reageer
 • Voor de duidelijkheid

   

  Het gaat hier om de winkel niet om de hoeve.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert