PvdA wil duidelijkheid over financiën dierenasiel

ALMERE
De PvdA in Almere wil duidelijkheid over de financiële positie van het Almeerse dierenasiel. Iemand die vroeger werkzaam is geweest voor het asiel zegt dat het bestuur wanprestaties heeft geleverd. Hierdoor zou de financiële situatie zorgelijk zijn.

De PvdA vraagt het college van burgemeester en wethouders of dat klopt en waardoor de financiële problemen precies zijn ontstaan. Ook is de partij bang dat het dierenwelzijn in de gemeente in gevaar komt.

Zo is de opvang van zwerfdieren een taak van het dierenasiel. Ook kunnen Almeerders kadavers van dieren kosteloos naar het asiel brengen. De gemeente Almere heeft al aangegeven met het bestuur in gesprek te gaan. 

reacties (4)

 • .\/\/.

   

  @ Jan en Jaanchi: dus als ik het goed begrijp mag de PvdA gewoon nergens iets van vinden? Is dat niet een grove minachting van de bijna 9000 kiezers die in 2014 de raadsleden van de PvdA hebben gekozen?

  reageer
 • Dirk

   

  Is dat niet een grove minachting van de bijna 9000 kiezers die in 2014 de raadsleden van de PvdA hebben gekozen? , is het geen minachting hoe een wethouder van pvda om bakken geld over de balk te gooien voor een flopiade waar van later de rekening bij de inwoners komt te liggen dan ? dat is net zo goed minachting voor de kiezers uit 2014

 • Jaanchi

   

  Heel goed PvdA. Hadden jullie de financien van jullie eigen floriade-wethouder maar in de gaten gehouden. Dan was Almere veel leed bespaard gebleven. Oh ja, en bemoei je als politiek niet met private partijen want daar moet je namelijk verstand van hebben.

  reageer
 • John

   

  Benieuwd op basis van welke wetgeving de PvdA dit inzicht in de financiën van een onafhankelijke stichting voor elkaar denkt te krijgen. Sowieso een beetje mosterd na de maaltijd, deze publieke oprisping over vermeende misstanden, want de gemeente had al aangegeven in gesprek te willen.

  reageer
 • Jan

   

  PvdA ga je schamen. Denk ook aan het welzijn van de bever op het floriadeterrein.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert