Auto raakt van de A6 en belandt onderaan talud

ALMERE
Een auto is dinsdagmiddag bij Almere van de A6 geraakt en onderaan het talud beland. Dat gebeurde rond 14:30 uur, op de rijbaan in zuidelijke richting, ter hoogte van bedrijventerrein Sallandse Kant.

De bestuurder van de auto is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. Verkeer op de A6 tussen de afslagen Almere Buiten-West en Almere Stad moet rekening houden met enige vertraging. 

reacties (4)

 • Kim

   

  Was aan de kant van de Veluwsekant toch?! Bij de afrit naar de Autoradam. Is verder ook niet heel boeiend. Sterkte voor de slachtoffers. Dat zal wel schrikken geweest zijn.

  reageer
 • Gum dat nummerbord even weg...

  reageer
 • Rob

   

  Wat is er toch aan de hand met die A6 ter hoogte van Almere, hoeveel auto's hebben daar de laatste weken al niet op hun dak gelegen. Zijn die desbetreffende automobilisten onbekwaam of is er wat mis met die weg?

  reageer
 • Dick

   

  Rob, die A6 is niks mis mee. Het zijn de mensen die er op rijden. Die doen rare dingen. Geen afstand houden, knippertje aan en gaan terwijl we geen gang maken, schoolmeesteren, met de telefoon (of andere dingen, krant lezen etc.) aan de gang zijn ipv met auto rijden. Allemaal oorzaken die tot een ongeluk kunnen leiden. Maar die A6 is echt niks mis mee. Die ligt er al 30 jaar zo.

 • Jos '56

   

  Hey lijkt mij eerder dat die automobilisten onbekwaam zijn als je leest hoeveel ongelukken er dagelijks gebeuren.

 • KarelK

   

  Nog wel even het nummerbord onleesbaar maken. Wel zo prettig, verstandig.

  reageer
 • Koos

   

  Was ook mijn eerste reactie. Je zou je familieleden of vrienden maar zo herkennen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert