Live for Lives naar vluchtelingen in Calais en Samos

ENS
De organisatie Live for Lives uit Ens gaat volgende maand op missie naar Frankrijk en Griekenland om vluchtelingen te helpen. Dat laat de organisatie weten. 

Op vrijdag 7 april vertrekken vrijwilligers voor een paar dagen naar Calais om daar spullen en eten uit te delen aan vluchtelingen die op straat leven. Vervolgens vertrekt eind april een team van Live for Lives naar Samos om te ondersteunen bij een vluchtelingenkamp. De bedoeling is om daar spullen uit te delen, EHBO te verlenen en kinderactiviteiten te verzorgen. 

De organisatie is nog op zoek naar donateurs en vrijwilligers. De stichting werd vorig jaar nog genomineerd voor een Belgische mensenrechtenprijs voor de hulp aan bootvluchtelingen. 

reacties (2)

 • nee toch

   

  Wat kost dat allemaal wel niet dat heen en weer vliegen naar Samos. Geef dat geld uit aan noodruftigen in je Eigen omgeving ipv je Eigen ego te strelen en het milieu te vervuilen met onnodig heen en weer gereis!

  reageer
 • Willen Dronten

   

  Geef dat geld aan de voedselbank die doen er wat nuttig meen Wat gaan jullie doen in de weg lopen stop met deze onzin en geef dat geld aan de voedselbank

  reageer
 • juist

   

  Zo is het!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert