Zoektocht naar vermiste man gestopt

NOORDOOSTPOLDER
De hulpdiensten gaan woensdag niet opnieuw het Ketelmeer op om te zoeken naar de vermiste Ruben Kramer uit Dronten. De afgelopen dagen is er meerdere malen gezocht zonder dat het lichaam van de man is gevonden. Alle mogelijke plaatsen zijn inmiddels afgezocht. De politie blijft wel de omgeving in de gaten houden.

De 25-jarige Kramer wordt al anderhalve week vermist. Zijn auto werd zondag 19 maart gevonden in de buurt van de Ketelbrug.

Dinsdagavond is er opnieuw tevergeefs gezocht op het Ketelmeer. Dat gebeurde door de politie, de KNRM Urk en de Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen (SOAD). Aan de hand van sonarbeelden was bepaald waar nog gezocht moest worden. De dagen daarvoor was er ook al uitgebreid gezocht vanaf het water en met behulp van een helikopter met zoeklicht.

reacties (5)

 • Sarah

   

  Helaas kan het soms wel wat even duren voordat iemand die verdrinkt gevonden wordt. Meer dan 20 jaar geleden meegemaakt dat een jongen in rubberband achter jetski werd aangevaren door andere jetski. Zoektocht werd direct gestart, toch duurde het nog iets van 2 weken voordat ze hem vonden, op een totaal andere plek. Hopelijk is er iets minder ergs aan de hand maar ja, auto staat daar niet zomaar en ik ga ervan uit dat de politie ook wel persoonlijke info heeft over zijn toestand wat ons verder niets aangaat. Enige wat ik me nog kan bedenken is dat er van tevoren al wat gebeurd is en dat de auto daar gedumpt is door iemand anders. Voor de zekerheid camerabeelden checken als dat kan? Nou ja, ik hoop dat deze nachtmerrie snel voorbij is voor alle betrokkenen en dat Ruben levend en wel weer ergens opduikt.

  reageer
 • Tsja

   

  Toch triest als je maar een gewone burger bent.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Hoezo?

 • Rob

   

  Geloof niet dat Ruben überhaupt in het water terecht is gekomen maar dat er iets heel anders aan de hand is, dit maakt het probleem er overigens niet eenvoudiger op mocht dit het geval zijn. Zou hij wel in het water gevallen zijn dan was hij hoe raar het ook klinkt boven water gekomen.

  reageer
 • Jeetje zou hij wel in het water liggen? Misschien wil hij wel niet gevonden worden en zit hij ergens in het buitenland ? Wat een onzekerheid voor de familie :(

  reageer
 • Leny

   

  Hopelijk word de man gauw gevonden. Misschien is hij wel ergens anders. Ontvoerd of zo. Heel veel sterkte voor fam vrienden etc.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert