PVV zet nog steeds in op alle gemeenten

FLEVOLAND • Ma 3 april 2017 | 12:24 • Maandag 3 april 2017 | 12:24
De PVV is nog steeds van plan om in zo veel mogelijk Flevolandse gemeenten mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. De deelname hangt vooral af van het aantal geschikte kandidaten dat wordt gevonden. Dat zegt Chris Jansen, fractievoorzitter van de provinciale PVV. 

Vrijdag werd Urk door PVV-leider Geert Wilders specifiek genoemd als plaats waar de partij wil deelnemen aan de verkiezingen. Maar ook in de andere Flevolandse gemeenten doet de partij graag mee, zegt Jansen. Onder zijn leiding wordt in elke Flevolandse gemeente gezocht naar geschikte kandidaten. Omdat er op Urk al verschillende mensen zijn gevonden, ziet het er naar uit dat de partij daar daadwerkelijk meedoet.

Over deelname in Lelystad valt de komende weken een besluit. Voor Zeewolde en Noordoostpolder blijft het aantal mensen dat zich heeft gemeld nog achter. Dat geldt in mindere mate ook voor Dronten. Deelname in die plaatsen is dan ook nog wat onzekerder, aldus Jansen.

Op dit moment is de PVV alleen in Den Haag en Almere vertegenwoordigd in de gemeenteraad.

[https://twitter.com/FlevolandPVV/status/847762721147957251]

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel