Anders parkeren rond AH in centrum

EMMELOORD
De parkeersituatie rond de Albert Heijn in het centrum van Emmeloord wordt gewijzigd. Vanwege de uitbreiding van de supermarkt is de Oostzijde een afgesloten straat geworden. Daarom wil de gemeente Noordoostpolder het parkeerbeleid daar aanpassen.

Zo wordt de blauwe zone langs de verlengde Lange Nering gedeeltelijk opgeheven. Voor tientallen parkeerplaatsen aan weerszijden van de straat geldt binnenkort geen maximale parkeerduur meer. Rond de Albert Heijn blijft de blauwe zone wel gehandhaafd, omdat klanten hier moeten kunnen parkeren. 

Aan de achterkant van de winkelstraat, in de Lange Achterzijde, komt er een gedeeltelijk parkeerverbod. Dat wordt ingesteld, omdat er nu meer vrachtwagens langs moeten.

Inwoners of belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit van de gemeente, krijgen nog zes weken de tijd om hier bezwaar tegen aan te tekenen.

reacties (4)

 • Carry

   

  En dan gelijk goede regeling voor de bewoners. Dat zou ook niet gek zijn. Is er in andere plaatsen ook. Maar in Emmeloord blijkbaar onmogelijk.

  reageer
 • Jaap

   

  Ik heb hier in Emmeloord altijd het idee dat ze oplossingen maken voor problemen die er niet zijn

  reageer
 • Nopper

   

  Laat de politie dan ook maar eens goed controleren op het gebruik van de blauwe schijf, parkeerverbod/stopverbod!

  reageer
 • Emmeloord

   

  Leuk aardig, maar laten ze dan ook handhaven, gezien de situatie op de korte achterzijde Geen plaatsing van blauwe schijf en gewoon parkeren waardoor vrachtwagens niet fatsoenlijk kunnen lossen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert