Zeven tips over woningoverval Oostrandpark

LELYSTAD
Bij de politie zijn zeven tips binnengekomen over de woningoverval in het Oostrandpark in Lelystad. Die worden de komende tijd onderzocht. De tips kwamen binnen nadat de overval dinsdagavond was behandeld in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van 8500 euro uitgeloofd voor degene die meer informatie kan geven over de overval. Op 13 december vorig jaar werd daar om 05.45 uur een echtpaar van 69 en 67 jaar overvallen. Eén van de vier overvallers deed zich voor als bezorger van een pakketje en wist zo het huis binnen te dringen.

De vrouw, die revalideerde van een dubbele heupoperatie, werd tegen de grond gewerkt. De man werd bedreigd met een vuurwapen en kreeg een taser tegen zijn zij gedrukt. De overvallers gingen er vandoor met 400 euro aan contant geld en een aantal sieraden.

Al vrij snel zijn er in de zaak vier Lelystedelingen aangehouden. Van hen zit er nog één vast. De anderen zijn nog wel verdachten. De politie is op zoek naar mensen die de overvallers 's ochtends hebben gezien of die weten waar de sieraden nu zijn.
 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert