Politie geeft hoge prioriteit aan onderzoek naar brandjes

URK
De politie geeft hoge prioriteit aan een onderzoek naar een serie brandstichtingen afgelopen weekend op Urk. Daarbij gingen een plezierjacht en twee volkstuinschuurtjes in vlammen op.

Volgens een woordvoerder van de politie hebben ze nog geen idee wie het gedaan kan hebben. Omdat de brandjes voor wat commotie hebben gezorgd, neemt de politie het hoog op. De hulpdiensten werden bij hun werk gehinderd door jonge toeschouwers.

De boot stond in brand in de Zuidermeertocht. Vlak daarvoor werd een explosie gehoord. Omdat niet duidelijk was of er tijdens de brand mensen aan boord waren hebben duikers het water afgezocht. Maar later werd duidelijk dat er tijdens de brand geen mensen op de boot waren. Daarna gingen twee schuren in vlammen op bij het volkstuinencomplex aan de Staartweg.

reacties (2)

 • Jaap

   

  Tja agent cobubussen, je veraders slapen nooit. En zeker niet op Urk.

  reageer
 • Uk

   

  Twee keer de bruine zandvlakte niet vergeten mee te nemen in het onderzoek Ik zou ook onderzoek doen naar de vernielde bushokjes. Druk voor de politie Tja dat wordt wat minder bij de intertoys zitten voor agent cobussen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert