Drie auto's op elkaar op Markerwaarddijk

LELYSTAD
Op de Markerwaarddijk tussen Enkhuizen en Lelystad is zaterdagmiddag een botsing geweest waarbij drie auto's betrokken waren.

De inzittenden van de betrokken auto's kwamen met de schrik vrij. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. 

Het is nog wel een ravage op de weg, maar verkeer op de N302 van Enkhuizen naar Lelystad kan nog wel langs het ongeluk. 

reacties (3)

 • Stefan

   

  Het was gewoon op de brug vlak voor de rotonde bij Batavia stad. Gevalletje te weinig afstand houden waardoor een oude volvo een klein bestelbusje op (ik meen) een witte Kia aanschoof. De genoemde ravage is zeer overdreven, het verkeer vanuit Enkhuizen werd over het fietspad gestuurd.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Kijk dat zijn nu eens de plaatsen waar controle / handhaving echt zin heeft. Op de dijk is de oorzaak negen van de tien keer "inhalen" .

  reageer
 • Frits

   

  Volgens mij zijn de meest voorkomende oorzaken hier onwel worden en omgewaaide vrachtwagens. En zo vaak gebeurt er niet iets op de dijk, zeker niet als je bedenkt dat het een weg van bijna 30km is. Op de A6 zijn vaker ongevallen. En kijk eens naar het dodelijke ongeval op de Gooiseweg.

 • Joop

   

  Op deze dijk wordt vrijwel dagelijks gecontroleerd. Luister maar eens naar de flitsmeldingen of kijk de politie berichten van de laatste paar jaar maar eens. Zoveel rijbewijzen ingevorderd met lasers en video auto. Mensen blijven gewoon hardleers.

 • kees d.

   

  Wordt hoog tijd voor de onopvallende surveillance.

  reageer
 • John L.

   

  Helemaal mee eens. Rij bijna elke dag naar Enkhuizen-Lelystad en v.v. Overweeg om een dashcam aan te schaffen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert