Kringloopwinkel geeft elk jaar duurzaamheid-cheque

LELYSTAD
Kringloopwinkel De Groene Sluis in Lelystad gaat elk jaar 2.500 euro weggeven aan een duurzaam lokaal initiatief. 

Dat is zaterdag bekendgemaakt tijdens de viering van het vijfjarig bestaan van de kringloopwinkel.

De Groene Sluis hield een open dag met diverse activiteiten in en rond het pand, zoals 3d printen, een workshop haken en hutten bouwen. 

 

reacties (5)

 • Vogeltje

   

  Ik ben erg blij met de groene sluis. Als je nu van je spullen afwilt weet je dat zij er iets goeds mee doen. Vroeger bracht is alles naar het goed maar nu niet meer. Zo blijft het geld in goede doelen van Lelystad. Zo worden we er samen beter van.

  reageer
 • lelylove

   

  Ik vind de Kringloopwinkel een goed initiatief voor de toekomst.

  reageer
 • Barbara

   

  Ik heb als regelmatig bezoekende klant en inbrengster van degelijk spul die de naam "afdankertje" absoluut niet mag dragen geen uitnodiging gekregen om het feest mee te vieren en zo te zien de burgemeester wel. Dat maakt verschil duidelijk.

  reageer
 • Lelystedeling

   

  Wat een negatieve reactie!! Het heeft op meerdere kanalen gestaan. Social media, de krant... en als jij (zoals je zegt) regelmatig komt daar, had je het ook kunnen lezen. Maar goed volgens mij zit er meer achter je reactie dan alleen een uitnodiging die je niet 'gekregen' hebt. Ik ben iig blij dat er Los van de jaarlijkse winstuitkering naar goede doelen, ook nog eens geld gaat naar een plaatselijk duurzaam doel. Goed bezig! En zeker allemaal te danken aan de fijne vrijwilligers daar... ga zo door!

 • Jeroen

   

  Ik vind het helemaal geen top winkel, ze reageren gewoon helemaal niet als je per email contact met ze opneemt om een en ander aan goede spullen op te halen. Nu is het naar de stort gegaan.

  reageer
 • Den

   

  Dus flikker je goede spullen gewoon naar de stort.. Dat zal ze leren.. ?

 • Cees

   

  Wat een topwinkel is dat toch. En zo vriendelijk en goedkoop. Hoe doen ze dat

  reageer
 • Barbara

   

  Hoe ze dat doen Cees? Je sluis openstellen voor spullen die door anderen afgedankt worden en dan zorgen dat je ze alsnog aanbiedt tegen klein prijsje. Het is met recht een kringloop die de spullen doormaken, al zit er ook enorme troep tussen. Tante heeft niet voor niets in het winkelcentrum voor een betere kwaliteit tweedehandsjes een verkooppunt geopend.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert