Meijer benoemd tot nieuwe gedeputeerde

FLEVOLAND
Ad Meijer is benoemd tot de nieuwe gedeputeerde voor de SP in Flevoland.

Meijer was jarenlang fractievoorzitter van Provinciale Staten in Utrecht. Hij volgt Arie Stuivenberg op, die in februari is overleden aan de gevolgen van een ernstige ziekte.

De benoeming van Meijer vond woensdagmiddag plaats tijdens de vergadering van Provinciale Staten. In zijn eerste toespraak zei hij dat hij de kritiek begrijpt dat hij niet in de provincie komt wonen. "Ik hoor me heel bewust te zijn van datgene dat er in de Flevolandse samenleving leeft, en mij te verbinden met al diegenen die daar een rol in spelen."

reacties (3)

 • politicus

   

  De SP maakt een geweldige ommezwaai in haar beleid. Toen er een VVD Gedeputeerde kwam was de eis van de SP dat deze in Flevoland diende te wonen. NU Sp Gedeputeerde woont in Amersfoort en hoeft wat de SP betreft niet in Flevoland woonachtig te zijn. Haal nog maar meer management van buiten de provincie

  reageer
 • cees

   

  Mee eens ons kent ons, Heb het eens intern aan de kaak willen stellen , word meteen je mond gesnoerd Zelfs verduistering van gelden worden weg gemoffeld dus daarom maar lidmaatschap opgezegd en daar ik lid was van kas commisie de jaarrekening niet goed gekeurd. Maar het werd vakkundig weggemoffeld Zooitje is het bij de SP

  reageer
 • Rob Dooren

   

  Ik vind het ronduit ongelooflijk. Deze provoncie barst van management en politiek engagement... en toch zoekt men steeds naar mensen van het oude land... samengevat: heel ouderwetse achterkamertjes politiek.

  reageer
 • Frits

   

  Misschien hebben veel politici geen zin om voor ruim anderhalf jaar hun huidige baan op te zeggen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert