"Vrijmetselaars en UFO's nemen de stad over"

ALMERE
Almeerder Pim van Kesteren is ervan overtuigd: geheime genootschappen als de vrijmetselaars of de Illuminati nemen de stad langzaam maar zeker over. Hij ziet ook steeds meer bewijzen voor zijn overtuiging. Zo zou het Stationsplein volgens hem Satansplein moeten heten. Op de kaart heeft het plein namelijk de vorm van een Satanshoofd.

Dat Satanshoofd kijkt bovendien naar de Utopiatoren. Die naam is volgens Van Kesteren al verdacht, maar de toren ligt ook nog vlak bij een strand dat is vernoemd naar het verdwenen werelddeel Atlantis.

Bovendien zijn er volgens Van Kesteren in Almere opvallend veel UFO-vormen te vinden, zoals het tot Brandboxx omgedoopte modecentrum langs de A6. Bij Het Baken Trinitas, aan de Sas van Gentlaan, is bovendien volgens Van Kesteren een landingsbaan voor UFO's te vinden.

reacties (43)

 • Romsel

   

  Symboliek is van alle tijden. Maar meestal niet meer dan symboliek. En dat er geheime genootschappen zijn is geen verrassing.

  reageer
 • Pim van Kesteren

   

  Beste mensen, bedankt voor alle reacties. Maar ben ik de idioot als ik alleen maar constateer dat het bestuur van Almere een vreemde fascinatie voor ufo's heeft? Kijkt U ook eens naar wat ik vertel over de Floriade of Nova Atlantis op mijn eigen internetpagina, gewoon onder mijn naam. Ik probeer namelijk duidelijk te maken dat het bestuur van Nederland helemaal geen democratische koers meer volgt maar streeft naar een soort sovjetdictatuur.

  reageer
 • Saharah

   

  dapper van je ach de hele wereld is ermee besmet. Deze wereld is tenslotte van Satan maargoed die heeft al verloren t zijn ons soortgenoten die er nog steeds aanhangers van zijn.

 • Barbara

   

  Lijkt me leuk als andere geinteresseerden ook eens op symbolentocht gaan in hun stad of dorp!

  reageer
 • Eva

   

  Heel goed, Flevo Omroep, dat jullie de moed hebben om deze meneer een platform te geven. Woorden, getallen en vormen hebben allemaal een vibratie. En mensen zijn er onbewust gevoeliger voor dan ze denken. PRIMA PIM! De code die ik trouwens moest invullen komt uit op en ELF, ook een Illuminatie getal (master number)

  reageer
 • Wendy

   

  Precies. Iemand zegt in de reacties: 'wordt wakker' dat is precies wat ik denk: de wereld wordt bestuurd door de vrijmetselaars en echt niet ten gunste van al het leven. Zie de New Worl Order (Google) en de symbolen die in your face overal te vinden zijn. Juist goed dat er meer mensen alert op worden gemaakt. Samen sta je sterker!

 • pieter

   

  Het spoorbaanpad moet satanspad gaan heten.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Pastoor Willem-Reusel

   

  Dit is een vrij vervelend voorval die wij op tijd binnen handen moeten nemen, er is inderdaad mogelijk verloedering aan de gang die wij moeten handhaven. Als je naar Almere stad gaat kan je zin dat een het bankje op Satanplein 9 meter naast de FEBO staat. FEBO verkoopt kroketten, die bestaan uit minimaal 150 calorieën. De som van 150 en 9 is 159. Doe dit maal 3 (omdat er 3 bankjes zijn) wordt 477. De vrijmetselarij kent 10 regio's in Nederland. Dus deel 477 door 10 voor 47,7. De gemiddelde leeftijd van de inwoners van Almere over 10 jaar, is 47,7, dus wij zien vergrijzing en een groot signaal! Waarschuw uw familie en vrienden en kijk op uw 'wrist watch' of de tijd wel klopt, mocht dit niet het geval zijn, dan bent u al te laat. Verhef mij tot het koninkrijk, Willem-Reusel

  reageer
 • Wendy

   

  Scherpe observatie van dhr. Van Kesteren. Hij zou wel eens gelijk kunnen hebben. Juist goed dat hij het onder de aandacht brengt, zou meer moeten gebeuren. In Washington is dat ook zo, zie de obelisk, capitool, straten in de vorm van pentagram, etc. Heel bizar allemaal.

  reageer
 • Ralph

   

  Ja klopt vrijmetselarij is overal te vinden. The shift is hitting the fan. En ja de illuminati bestaat echt.

  reageer
 • Pietje

   

  Ik maak net mijn broekzak leeg en kom dat bonnetje vd kaasboer tegen .. valt mijn oog erop dat het bonnr eindigt op 7777. En wat me ook opvalt is dat als je een 1 een heeeel klein beetje draait het spontaan in een 7 veranderd in almere. Ik ben bezig met een onderzoek en het lijkt er sterk op dat dat zelfs al in heel almere het geval is. Ook op magneetveld

  reageer
 • RaccooN

   

  Wat een weirdo zeg, beetje een domper Omroep Flevoland!

  reageer
 • lelystedeling

   

  Dit is toch algemeen bekend?

  reageer
 • ufo piloot

   

  Hallo ik ben een ufo-piloot ik kom a.s. zaterdag naar Almere want ik ben en ufo-piloot

  reageer
 • John van Wijngaarden

   

  EÉn ding is zeker, er wordt genoeg gemetseld in Almere, komen genoeg woningen bij. of het vrij is dat weet ik niet met zo'n politiek bestel in Almere. in de ons kent ons cultuur kan veel. Ik vind dat wtc ook wel een plek waar een ufo op kan landen, terrein van Almere City ook.

  reageer
 • Arie

   

  Ik zie op die kaart ook een paar rolstoelen. Dus Almere wordt ook overgenomen door het paralympisch basketbalteam? In het busstation meen ik ook de benen van nachtclubdanseressen te herkennen. dat gaat nog mooi worden.

  reageer
 • gftht

   

  Deze man heeft Paranoia. Geef hem geen podium.

  reageer
 • RG

   

  Juist... zo'n man moet tegen zichzelf beschermd worden. Zet hem niet op de zender.

 • Barbara

   

  Iemand vraagt hier of er dan geen echt nieuws meer is? Ik denk van wel, want alleenheersers dat zijn mensen die het respecteren van meerdere meningen naast elkaar niet kunnen velen, dat lees je hier uit veel reacties. Je krijgt met een bericht als wat hier gepubliceerd wordt meteen de richel over je heen zonder dat er iets is doorgedrongen van het feit dat een symbool een teken is waarbij geen natuurlijke relatie bestaat tussen de representatie van het teken en de betekenis die ermee wordt uitgedrukt.

  reageer
 • pietje

   

  Pim, ik mis op je website het actuele verhaal (deze week op TV geweest) van hoe Merkel haar staatshoofden ontvangt. namelijk op een rode loper die in de vorm van een 7 wordt uitgerold. dolkomisch om te zien en helemaal passend binnen je prachtige verhalen. Ik ben benieuwd als Merkel de Floriade komt bezoeken of er dan ook een zevenvormige rode loper wordt neergelegd met een erewacht. maar die moet dan wel in 1 lijn liggen van station en Utopia toren. en de bovenkant in de richting van de UFO landingsbaan. Ik moest zojuist bij de kaasboer afrekenen, je wil het niet geloven (behalve Pim dan ) € 7.77 gaf hij aan. het is echt al tot ons dagelijks leven doorgedrongen. en dat op 12 mei (12-5 dus ... en wat is dat? precies 12 min 5 alweer 7) . Ik vind het wel een leuk geloof dit, geloof ik.

  reageer
 • Hannes

   

  Vrijmetselaars; deze fantasie is al jaren bekend in Almere! "Even een andere en betere specie aanmaken, en men kan als vrijmetselaar met de juiste investering; het zolang verwachte Kasteel met velen ruimtelijke inspirerende fantasieën afbouwen!! Inplaats van de nog in 2022 financiële onzekere Floriade/woonwijk!! ( Er bestaat altijd nog een bepaalde betonrot waar men rekenschap mee moet houden!) Daar weten de vrijmetselaars trollen zeker raad mee!! "De trollen zijn al onderweg met UFO,s"

  reageer
 • Eric

   

  Knap dar Pim alle geheimen ziet!

  reageer
 • Barbara

   

  Weer eens wat anders te lezen dan de gangbare politieberichten, want voor veel mensen geldt dat wat niet in de krant staat niet zou bestaan of geen bestaansrecht zou hebben. Daarnaast zou niets zo scherp aanwezig moeten kunnen/willen zijn als het kijken in de eigen spiegel. Of zoals @Boels hier schrijft: Klompen in de klei, omhoog en rondom kijken en de wereld bezien zoals 'ie zou moeten zijn, dat zouden we moeten doen. Dan vis je de leugenachtige propaganda eruit en legt het naast je neer.

  reageer
 • jopie

   

  waarom laten jullie verwarde mensen aan het woord, dat is zielig voor die man.

  reageer
 • Barbara

   

  Besta jij niet uit atomen dan?

 • Mia

   

  Meneer van Kesteren, get a life en wordt wakker

  reageer
 • Obak

   

  Pim ik vind het interesant wat je hebt ontdekt

  reageer
 • Koos

   

  En, als dit verhaal wel zou kloppen............. Wat dan??????????? Zou dat iets veranderen aan de wereld, of aan Lelystad/Almere?

  reageer
 • Robert

   

  Pff, Pim van Kesteren heeft duidelijk een ouderwets beeld van UFO's. Hij denk dat ze nog steeds schotelvormig zijn. Terwijl de Borg in StarTrek al jaren in kubus-vormige uofo's vliegen. Wel jammer dat er aandacht besteed wordt aan iemand die zijn eigen waarheid verzint.

  reageer
 • Thea Balden

   

  Jammer dat je het jammer vindt dat er aandacht besteed wordt aan iemand die zijn eigen waarheid verzint. Religie is toch niets anders? Daar besteden ze wel aandacht aan. Sterker nog wetenschap is ook niet altijd eenduidig en daar wordt ook aandacht aan gegeven

 • Els

   

  Diepe zucht....

  reageer
 • E.T.

   

  Ja Els, idd een verhaal van gebakken lucht ....

 • Van Haven

   

  Een ieder mag geloven wat hij wil, maar om er nou een nieuwsitem van te maken

  reageer
 • pietje

   

  heerlijk toch als iemand zo in zijn fantasie doordraaft. cultuur zonder dat er subsidie bij moet. (ook regelmatig te vinden als reageerder op het net)

  reageer
 • Ikke

   

  Is er dan echt geen nieuws meer??!

  reageer
 • Sanne

   

  ehm, waarom publiceert OFL dit? Je moet zo iemand toch een beetje tegen zichzelf beschermen. En wie is deze man, waarom is dit relevant? Of wordt bizar geroep van elke gek nieuwswaardig geacht?

  reageer
 • Geert Post

   

  Deze man heeft gelijk.

  reageer
 • Rene Mooij

   

  Ach dit soort mensen blijven komen met dit soort behalen wordt misschien eens tijd voor het publiceren van een verhaal hoe de vrijmetselaars loge Herrezen Land uit almere functioneert. Laat omroep Flevoland die eens interviewen zeker nu de Vrijmetselarij nu haar 300 jarig bestaan viert. Kunnen de mensen zien en lezen dat vrijmetselaars hele gewone mensen zijn die aan zich zelf werken en hopen op een betere wereld.

  reageer
 • Wiebe

   

  Ik heb altijd al gedacht dat Almere het Sodom en Gomorra is van de huidige tijd!

  reageer
 • Hans

   

  Hij vergeet de Allyminati!11! Duidelijker wordt het niet

  reageer
 • Niek

   

  Niet te geloven dat mijnheer het ultieme vrijmetselaarssymbool mist in de plattegrond van Poort: een oog in een piramide, net als op het dollarbiljet.

  reageer
 • caressa53

   

  Wanneer je ergens in gelooft, dan zie je dingen die je wil geloven. Deze meneer is ervan overtuigd dat die dingen er zijn dus..... zijn geloof. Ik denk dat het leven niet makkelijk is als je overal complottheorieën in ziet.

  reageer
 • H Struik

   

  Gelukkig is ET al lang naar huis.

  reageer
 • Boels

   

  Complottheorie of complotpraktijk? Als deze meneer de politiek correcte media achter zich krijgt wordt het vanzelf de enige echte waarheid. Het is een gekke wereld, altijd wel geweest. Misschien dat er met de huidige communicatiemogelijkheden wat tegenwicht te verwachten is tegen massaverdwazing. We willen de honger de wereld uit hebben en we gaan landbouwgrond gebruiken voor zonneparken en biobrandstof. Wereldverbeteraars zijn er echt wel, maar stop er 50 bij elkaar en het wordt een graaiende organisatie die de oorzaak van ellende in stand wil houden uit lijfsbelang. Klompen in de klei, omhoog en rondom kijken en de wereld bezien zoals 'ie zou moeten zijn, dat zouden we moeten doen. Dan vis je de leugenachtig propaganda eruit en legt het naast je neer.

  reageer
 • Lies

   

  Grap zeker?

  reageer
 • Miep

   

  Ja, de besturing van Almere is inderdaad een groot probleem.

  reageer
 • Bert Bakkum

   

  Dit lijkt me een gevalletje voor een gedwongen opname in een psychiatrische kliniek.

  reageer
 • Hans

   

  Waarom? Hij doet toch niemand kwaad?

 • Sabina

   

  Krijgen de dorpsgekken tegenwoordig ook een platform op de media? Dit is toch geen nieuws?

  reageer
 • Knaak

   

  Mooi mannetje

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert