'Verbind winkelcentra in Buiten beter met elkaar'

ALMERE
Koopzondagen waaraan alle winkeliers meedoen; DoeMere en het winkelcentrum Buitenmere beter met elkaar verbinden én lokale helden die van het centrum een trekpleister maken. Zo maar wat ideeën die gisteravond werden geopperd op een bijeenkomst voor omwonenden, ondernemers en winkeliers uit de beide winkelgebieden in Almere Buiten. De bijeenkomst was een initiatief van de winkeliersvereniging.

Onder het motto 'Doe Meer met Buiten' werd gediscussieerd over de ontwikkelingen van zowel Buitenmere als DoeMere. De bijeenkomst  werd slecht bezocht. Er waren zo'n 20 ondernemers, terwijl er zo'n 130 in het gebied zitten. Ook omwonenden lieten het op een enkeling na afweten.

Over één zaak waren ze het wel allemaal snel met elkaar eens. Er moeten meer speeltoestellen in het gebied komen. Een werkgroep gaat nu aan de slag met de gelanceerde ideeën en maakt aan de hand daarvan een visie voor het gebied.


 

reacties (6)

 • Marijke

   

  Voor iedereen die hier klaagt er niets over gelezen te hebben... Omroep Flevoland heeft eerder deze week een bericht met alle info geplaatst. Dus steek even je hand in eigen boezem in plaats van hier negatief te blaten...

  reageer
 • magriet

   

  wanneer was dat ...

 • Rick

   

  Werk toch toe naar één (nieuwe) naam. "Doemere" en "Buitenmere"; twee verschillende namen voor één winkelcentrum dat werkt toch niet?! In Rotterdam doen ze (Alexandrium) 1, 2 en 3. Of gewoon Doemere. Dat is toch het meest ingeburgerd. Buitenmere kent te weinig bekendheid.

  reageer
 • Dennis

   

  Misschien is het een idee om eerst bepaalde zaken te sluiten.

  reageer
 • Joost

   

  Ik woon letterlijk in het centrum van Buiten, boven de Bristol. In het bericht wordt genoemd dat bewoners niet zijn op komen dagen. Ik heb echter geen uitnodiging gehad voor deze bijeenkomst.

  reageer
 • almeertje.

   

  Beste Joost. Volgens Meneer Martijn Willemse. Vereniging van Almere Buiten centrum. Heeft het in deze week gestaan. Als je die niet krijgt lees je nog niks. En via Face Book. Wil hij het via deze media Doe mere en Buiten meren. Het een succes laten worden.

 • Buitenaar

   

  Ik heb nergens wat gezien. Was er graag bij geweest

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Almeertje.

   

  Misschien is het mij ontgaan. Was er bekendbaarheid gemaakt dan. Over deze avond. Ik heb het nergens gelezen.

  reageer
 • Magriet

   

  Ik had er ook graag bij geweest, nu moet ik hier lezen dat ik te laat ben... Misscien een idee om de krant en omroep flevoland in te schakelen. Zo bereik je meer.

 • Martijn Willemse

   

  Beste Almeertje, vooraf heeft het in de krant Almere Deze Week gestaan. Eveneens is dit gedeeld op Facebook. Hoe kunnen wij u het best bereiken? Met vriendelijke groet, Martijn Willemse namens Vereniging Almere Buiten Centrum

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert