Motorrijder gewond bij aanrijding op Geldersedreef

LELYSTAD
Een motorrijder is donderdagavond gewondgeraakt bij een aanrijding met een auto in Lelystad. Dat meldt de politie. 

De botsing gebeurde rond 23.30 uur op de kruising van de Geldersedreef met de Getijdenlaan. Het is nog niet duidelijk waarom de voertuigen elkaar hebben geraakt. 

De motorrijder is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

reacties (5)

 • Jacqueline

   

  Helaas is mijn wederhelft dit overkomen ligt momenteel op ic met zware botbreuken en hij reedt niet hard en door de andere persoon in auto heeft geen voorrang gegeven ,hij wordt waarschijnlijk geopereerd dat hij een onstabiel breuk in de rug heeft

  reageer
 • Natalia

   

  Jacqueline, Ik hoop dat je man goed hersteld. Ik was de eerste ter plekke, mijn zoon heeft de ambulance gebeld. We kwamen net vh station. Ik heb je man zo goed mogelijk geholpen tot de ambulance er was. Hij was er slecht aan toe. Mijn gedachten zijn bij jullie. Beterschap. grtz, Natalia De automobilist is geen kwade man of zo. Hij is er continu bij geweest en heeft mij bijgestaan met de eerste hulp. Hij was zeer geschokt.

 • Dick

   

  Heel veel sterkte en voorspoedig herstel gewenst aan je echtgenoot. Helaas had ik al de indruk dat het een voorrangsfout zou zijn. Is tegenpartij wel aangehouden/rijbewijs ingenomen?

 • Johan

   

  Wens Dennis veel sterkte!!!

 • Sandra74

   

  ik woon langs de Gelderse dreef en als je soms hoort hoe sommige inderdaad met vol gas langsrijden ...is niet normaal meer. Zowel auto's als motoren hoor.

  reageer
 • Dick

   

  Ja Sandra, en wie zegt dat er hier ook "te hard" is gereden? Inderdaad niemand. Hou toch eens op met altijd maar snelheid erbij te halen. Hier is gewoon niet goed gekeken waardoor geen voorrang is verleend

 • Jolanda

   

  Dit is weer zo'n typisch stukje weg waar je van vier naar twee rijstroken gaat en waar het gaaf is om met 100 km/u over de "Vaneesa" hobbels te jakkeren en dan ineens de versmalling naar twee banen. Maak nou eens die hele dreef daar gewoon met twee rijstroken, en haal die enge betonblokken weg die tussen de twee rijbanen liggen, dan is het een normale weg en snapt iedereen dat het geen racebaan is.

  reageer
 • Piet

   

  Met andere woorden: maak er een racebaan van, dan snapt iedereen dat het geen racebaan is. Interessante gedachte.

 • kees d.

   

  Niet alleen flitspalen. Het zou fijn zijn als die idiote bezuinigingen op politie en justitie worden terug gedraaid. Ik wil veel meer dienders op straat zien die moeten en kunnen handhaven.

  reageer
 • Dick

   

  Kees, een flitspaal gaat helemaal NIETS veranderen aan KIJKGEDRAG. Al deze ongelukken zijn te wijten aan niet waarnemen/kijken. Het is gewoon een voorrangsongeval. Niet meer niet minder. Wie zegt dat er één van beiden de maximumsnelheid heeft overschreden? Allemaal speculatie en aannames. Maar er kan in Nederland maar één oorzaak voor ongevallen zijn en dat is "snelheid". Maar uit ongevalsstatistieken blijkt keihard dat zo'n 75-80% van de ongevallen ontstaat door GEEN VOORRANG verlenen. Dus hou op met direct om flitskasten te roepen, gaat 0,0 oplossen.

 • Ik

   

  Ook hier hard tijd voor een flitspaal. Er wordt werkelijk geraced op dit stuk en leuk even de knik pakken met hoge snelheid.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert