Man gestoken bij beroving in Jol

LELYSTAD
Een 23-jarige man uit Lelystad heeft dinsdagavond steekwonden opgelopen in de Jol. Volgens de politie gebeurde dat toen twee mannen de Lelystedeling probeerden te beroven.

Het slachtoffer vluchtte een nabijgelegen restaurant binnen. Hij bleek meerdere oppervlakkige steekwonden te hebben. De man is naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht na behandeling weer naar huis.

De daders gingen er na de beroving vandoor. Het is niet bekend of ze iets buit hebben gemaakt. De politie heeft onderzoek gedaan in de Jol en is op zoek naar getuigen.

reacties (5)

 • Kansloos

   

  In de Kustwijk moeten nu wel echt 's avonds surveillanten de straat op! Het wordt nog eens de Waterwijk als het zo doorgaat...

  reageer
 • AA

   

  Signalement van de daders? Dan kunnen we helpen zoeken.

  reageer
 • Moraalridder

   

  De wijkagent heeft mi. ook een 40 urig werkweek. Denk dat hij/zij ook voldoende huisbezoeken en overleggen heeft. Misschien een optie om het gespuis zelf aan te spreken? Tsja echt een oliedomme reactie.

  reageer
 • Barbara

   

  40 uurige werkweek beter indelen zodat er voldoende tijd komt om oliedom gespuis bij d'r nekvel te kunnen pakken. Beetje aanpassen en de auto thuislaten,beetje wilskracht tonen om op speciale tijden daar te zijn waar je die onzinnige aanvallen kan verwachten. De Jol is geliefd bij gespuis.

 • Tsja

   

  Een wijkagent is een lachertje. Die werkt van 9 tot 4. Die gaat echt 's avonds de straat op hoor. Of ze zitten regelmatig ziek thuis.

  reageer
 • Oliedom

   

  Tijd voor de wijkagent op straat, die maar niet wil komen opdagen. Er loopt veel gespuis daar rond winkels, en dat nog wel bij daglicht.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert