Fietsendief neemt ook medicijnen mee

LELYSTAD
De politie roept mensen uit Lelystad op om uit te kijken naar een gestolen damesfiets van het merk Gazelle met fietstassen. In de fietstassen zitten namelijk verschillende medicijnen, waaronder Ritalin. "Als de medicijnen gedumpt worden en kinderen vinden ze dan zou dat natuurlijk heel schadelijk kunnen zijn", aldus een woordvoerder van de politie.

De oproep wordt gedaan via Burgernet. De fiets werd gestolen in het centrum, in de buurt van de Waagpassage. De damesfiets is grijs/blauw en de fietstassen zijn grijs/zwart. Als iemand de fiets ziet wordt gevraagd om 112 te bellen.

reacties (7)

 • Gmenn>izBack!

   

  Al getracht de (slachtoffer) eens onder de loep te nemen? Misschien had mevrouw interesse in een dubbele portie. Levert namelijk wat op de zwarte markt he. Want welke ezel stoot zijn/haar medicijnen in godsnaam in zijn/haar fietstas? Komop zeg!

  reageer
 • fgt

   

  Ritalin heel schadelijk voor kinderen? Waarom dan aan ikweetniethoeveel kinderen voorschrijven?

  reageer
 • Cock

   

  Ik had gebeld omdat ik dacht dat ik iemand erop zag fietsen in de Rhonestraat ,maar er werd gemeld dat hij al terecht was ,dat was om 17.30 uur.

  reageer
 • Tuuk

   

  Dat is raar ik kreeg om 17.40 een sms van burgernet dat de fiets nog niet terug gevonden was!!!

 • Gelukkig hoeven we alleen maar op te letten voor gestolen fietsen. Elke andere grijs/blauwe Gazelle met grijze tassen is prima, Ok... Maar hoedan laat je zulke kritische en gevoelige medicijnen zo staan?! Hoop toch wel dat het "slachtoffer" ook ernstig word aangesproken.

  reageer
 • Buuf21

   

  Zo zie je maar niets in de fietstassen laten zitten Buiten dat t gevaarlijk is vooral medicijnen die nu zijn " gestolen " waaronder ritalin Is t ook nog eens zo dat retalin ook andersom dus opwekkend kan werken ( het valt nl onder de opiumwet) En helaas worden deze tabletten ook om deze rede verhandeld

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Gerard

   

  De enigste melding die ik kreeg was dat de gestolen fiets nog niet aangetroffen was...meer niet

  reageer
 • Hendrik

   

  Bij de fietspolitie geweest? die halen alle "verkeerd" geparkeerde fietsen namelijk weg.....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert