Twee schuurtjes afgebrand aan Berkhoutlaan

EMMELOORD
Twee schuurtjes zijn donderdagmiddag volledig afgebrand aan de Berkhoutlaan in Emmeloord. Niemand raakte gewond.

De brandweer heeft voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning. Er is wel een raam gesprongen door de hitte.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

reacties (11)

 • Piet

   

  Nee . Nuchtere mensen (ondernemers ) hebben die bril niet nodig . Vastgeroeste werknemers met waarschijnlijk een fnv lidmaatschap of iets dergelijks wel.

  reageer
 • Bewoner

   

  Ben je erbij geweest Piet? Optreden van brandweer was zeer noodzakelijk en adequaat. Onze overkapping was zeker niet van waaibomenhout, zeer degelijk uitgevoerde constructie en onze betonnen muur staat nog en heeft mogelijk voorkomen dat het oversloeg naar IJsselmeerlaan.

  reageer
 • Bewoner

   

  Voor de mensen die denken het weer het beste te weten. De brandweer was er snel bij en heeft daarmee voorkomen dat ons huis en die vananderen de fik in gingen. Dat gebrul over wat allemaal niet goed gaat hebben we niks aan. Wij zijn goed geholpen door eenieder!

  reageer
 • Bewoner

   

  Brandweer heeft geweldig werk geleverd, door super snel ingrijpen hebben ze kunnen voorkomen dat het huizenblok cq aanpalende blokken in de brand vlogen. Kortom complimenten voor de hulpverlening.

  reageer
 • Piet

   

  Die schuurtjes zullen wel gemaakt zijn van waaibomen planken van de gamma . Eer dat de brandweerman zn pak aan heeft is het schuurtje al afgefikt.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ik

   

  Had piet de bril niet op?

  reageer
 • Kees

   

  En begrijp soms ook dat omstanders hulpinstanties aan vallen want ik merkte ook vanmiddag hoe een BEVELVOERDER reageerd op het verkeer op dat moment en dan gewoon ruzie gaat maken ipv zijn mannen aansturen en heer bevelvoerder u mag contact met me op nemen hoor als u zich aangeroepen vind en niet weer tegen me zeggen dat ik een opgewonden man ben terwijl u niet eens weet waar u me bezig was maar geleid werd door omstanders en ik was de heer die u noemde aso die probeerde om te keren en de ruimte niet had/kreeg

  reageer
 • Moraalridder

   

  Heb ook van verkeerregelende brandweerlieden gehoord. Ging als een lopend vuurtje

  reageer
 • Kees

   

  klopt Piet Was Erbij en geloof me vuur was al bijna uit toen de brandweer er was en oke omrijdend en vanuit Marknesse nog een gillende Brandweerauto aan kwam maar ja meldingen en communicatie is wel eens weg in Emmeloord En Ja heel vroeg in de ochtend 4 uur bv met sirenes aan door Emmeloord heen gaan is ook zoiets wat ze heerlijk vinden. Vroeger zelf Brandweerman geweest dus weet heus wel wat er dan is maar dit sloeg weer nergens op.

  reageer
 • Piet

   

  Iets met de beste stuurlui

  reageer
 • Kees

   

  De brandweer heeft voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning? Nee die waren te druk met regelen van verkeer wat een waardeloze bevelvoerder hebben ze daar leek wel een agent in spe ipv zijn manschappen instructies te geven.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert