N50 weer open na korte afsluiting

ENS
De N50 tussen Kampen en Emmeloord was vrijdagmiddag in beide richtingen kort afgesloten na een ongeval. 

Wat er is gebeurd, is niet bekend. 

De ANWB adviseerde weggebruikers die van Zwolle naar Emmeloord reden om te rijden via de U39. Verkeer vanuit Ens kon omrijden via de U40.
reacties (6)

 • Wilma

   

  Reactie op Mark De motorrijder heeft het wel overleefd. Ligt nog in het ziekenhuis.

  reageer
 • Mark

   

  Het betrof hier een personenauto die in de file richting de brug stond en wilde omkeren. Daarbij heeft hij de tegemoedkomende motor niet gezien en deze is vol op de personenauto ingereden. Ik heb het zien gebeuren, heel naar ongeluk. Ik hoop dat de motorrijder het overleefd heeft. Wie heeft meer informatie?

  reageer
 • Boer Harms

   

  Overigens was het hier een automobiliste die ging keren voor de openstaande brug. Streng verboden op autowegen! ! Allemaal onnodige haast die ten grondslag ligt aan de ongevallen daar. Als we nu gewoon eens normaal doen want in ons kippenlandje schiet je er geen reet mee op!

  reageer
 • Boer Harms

   

  Leuk dat dhr habets de schuld van dit ongeval bij de overheid neerlegde terwijl het echt de automobilisten zelf zijn die het zo gevaarlijk maken. Als idioten inhalen voor Nog geen minuut tijdwinst. Ik rij dagelijks over deze weg en of ik nu 100 kmh of 80 kmh rijdt het scheelt me niks in tijd want de winst op het ene stuk verlies ik elders wel. De overheid zou hoogstens wat meer mogen controleren op maximumsnelheid

  reageer
 • Polderboer

   

  Simpel weer te hard willen en er niet rekening mee houden dat het wel eens stil kan staan. Wanneer leren mensen eens normaal rustig rijden en afstand houden op de n50. In Nederland maakt 10 of 15 kmh harder geen zak uit in de aankomsttijd. Ik rij nu zo'n 20 jaar naar zwolle en het wordt steeds erger.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ik

   

  Was het alweer raak ?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert