Festival OORD uitgesteld vanwege weersvoorspelling

EMMELOORD • Wo 28 juni 2017 | 22:03 • Woensdag 28 juni 2017 | 22:03
Het festival OORD dat zaterdag in Emmeloord zou plaatsvinden, wordt uitgesteld naar 2 september. Volgens de organisatie van het culturele festival is daartoe besloten vanwege de slechte weersverwachting.

Als er zaterdag zoals voorspeld werkelijk meer dan 30 millimeter regen zou vallen, konden er volgens OORD op het terrein onveilige situaties en overlast door water en blubber ontstaan.

Handjevol mensen
De organisatie wilde ook niet dat vrijwilligers tijdens het aankleden van het terrein in de regen moesten werken. OORD was bovendien bang dat het publiek het zou laten afweten en dat artiesten daarom voor een handjevol mensen moesten optreden.

Aankleding blijft bruikbaar
Volgens de organisatie kan de vernieuwde aankleding van het festival ook op 2 september nog prima gebruikt worden. Wel is nog onduidelijk of alle artiesten en kunstenaars die zaterdag zouden optreden ook op de nieuwe datum beschikbaar zijn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel