Flintstones vieren 45 jarig jubileum

BIDDINGHUIZEN
Autocrossvereniging De Flintstones uit Biddinghuizen viert dit weekeinde het 45 jarig jubileum. Om dit te vieren wordt een cross-weekend gehouden op de baan in het dorp.  

Vrijdagavond startte het feest met een twee uur durende race. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk rondjes af te leggen. Zaterdag zijn er 150 deelnemers aan de autocross. Ook zijn er speciale wedstrijden, onder andere voor wagens met drie wielen.  

Omdat het hele weekend gecrost wordt is er een camping neergezet met feesttent voor de coureurs en monteurs. 

reacties (5)

 • Moraalridder

   

  Gaat mij erom Hoe je deze brandstof verkwist. Volgens mij zijn deze fossiele brandstoffen niet oneindig. En ja de jeugd mag best vertier hebben maar liever een ander wat niet ten koste gaat van de brandstoffen. En monteur worden kunnen ze op school leren. En nee ik ben niet roomser dan de paus. Ik rijd ook in een auto maar wel met mate.

  reageer
 • Jan

   

  Wielerwedstrijden waarbij de deelnemers wel met de auto naar de wedstrijd gaan, daar gaan fietsen en vervolgens met de auto weer naar huis...

  reageer
 • sponsor

   

  niets verkwisting maar een traditie waarin heel veel tijd gestopt word. tijd die jeugd ook nutteloos had door kunnen brengen. Nu worden tevens mensen met kennis opgeleid. Wie maakt straks jouw auto? of doe je als moraalridder alles lopend of op de fiets

  reageer
 • Rona

   

  Marius toppie

  reageer
 • Moraalridder

   

  Vwrkwisting van fossiele brandstoffen. Wielerwedstrijden zijn beter voor debat natuur en je lijf.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert