Motorrijder gewond na aanrijding met vrachtwagen

BIDDINGHUIZEN
Een motorrijder is maandagavond gewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen gereden. Het ongeluk gebeurde rond 19:00 uur 's avonds, op de plek waar de Mosselweg overgaat op de Alikruikweg bij Biddinghuizen. Vermoedelijk wilde motorrijder de Bremerbergweg oversteken.

De motorrijder is per ambulance afgevoerd naar het St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. Hij was volgens de politie op dat moment aanspreekbaar. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze was niet meer nodig.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval, wat er precies is gebeurd is op dit moment nog niet duidelijk.

reacties (2)

 • Groko

   

  Gezien het aantal verkeersongelukken wat hier de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden wordt het hoog tijd om maatregels te nemen a la harderringweg nonnetjesweg denk ik zo.

  reageer
 • Marijke

   

  Zoveelste ongeluk daar! Kan de kruising niet beter veranderd worden zodat recht oversteken niet meer kan?

  reageer
 • kees d.

   

  Ik zou daar een rotonde neer leggen zodat de voertuigen die harder rijden dan de toegestane 80 km/u afgeremd worden. De provincie mag van mij de snelheid op de Bremerberg weg ook terug brengen naar 60 km/u. Er is bijna niemand die rekening houd met de in- en uitritten van de agrarische bedrijven aan deze weg.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert