Lange file op A6 tijdens avondspits na ongeval

ALMERE
Op de A6 in Almere heeft aan het eind van de middag richting Lelystad een lange file gestaan. Die ontstond doordat er rond 16:45 uur een ongeval gebeurde nabij het knooppunt met de A27. Op het hoogtepunt zorgde dat voor een vertraging van zo'n drie kwartier.

De rijstroken werden afgesloten en alleen de vluchtstrook was open. Rond 17:30 werd de weg weer vrijgegeven en nam de file geleidelijk af.

Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd.
reacties (1)

 • almeertje

   

  Nogmaals ik zie het elke dag daar. Het gaat heel vaak goed. De in en uit voeg strook komt te vroeg. Van a6 naar a27. De in en uit voeg strook moet later komen. Dec meeste weten niet dat ie heel lang is. En gaan van de 2e baan gelijk naar de in en uit voeg strook. Nergens voor nodig je hebt tijd zat. Daarom beter om het op te schijven.

  reageer
 • Edwin

   

  Dat ongeluk was een stuk verder dan de A27/A6. Je verhaal gaat dus niet op m.b.t. het ongeluk. Verder gaat het juist altijd goed op dat stuk en gebeuren aanrijdingen voorbij de afslagen van Almere. Dat komt omdat mensen geen afstand houden en het vaak in de spits van 130 opeens stil staan.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert