"Identiteit van overvallers bejaarde vrouw bekend"

DRONTEN
De politie denkt dat de identiteit van de overvallers van een 86-jarige vrouw aan de Lijzijde in Dronten bij een groep inwoners van het dorp bekend is. Dat werd dinsdagavond duidelijk in een uitzending van Opsporing Verzocht. De vrouw die werd overvallen deed in de uitzending haar verhaal.

Op 28 juni werd er bij de vrouw aangebeld. Zij dacht nog even dat ze een gezellig bezoekje zou krijgen, maar toen zij de deur opendeed werd ze meteen naar de grond geduwd. Twee mannen kwamen binnen, één van hen ging boven op haar zitten. De andere schreeuwde om geld. De 86-jarige zei toen dat ze als bejaarde geen geld had. Daarop werd om sieraden gevraagd. Opnieuw zei de vrouw niets in huis te hebben.

"Laatste minuut"
Even dacht de Drontense dat het haar laatste minuut was. De man die op haar zat, had zijn handen dicht bij haar keel. Ze vreesde gewurgd te worden, maar de mannen besloten de woning te verlaten zonder iets mee te nemen. De hele overval heeft slechts drie minuten geduurd.

Het is nog niet bekend of de uitzending tips heeft opgeleverd.

reacties (5)

 • Steven

   

  Snap er niets van; id is bekend. Ophalen en uitzetten zou ik zeggen....

  reageer
 • Roel

   

  Grote jongens hoor! Wat ze niet door hebben, dat ze vroeg of laat gepakt worden. Dus wees een vent en meld je.

  reageer
 • Ron

   

  Flink hoor dat oude omaatje te nemen als je zo flink wil zijn ga dan naar een sportschool of ga werken voor je geld stel dat het jou oma zou zijn hoe reageer je dan

  reageer
 • Inspecteur

   

  Een vrouw, beter gezegd hoog bejaarde weduwe beroven getuigd inderdaad van weinig moed. Een vrouw van 85 jaar tegen de grond drukken en beroven. Hopelijk melden zich gauw getuigen of mensen die er wetenschap van dragen. Ouders, vrienden of mensen die toevallig wat horen moeten zich melden om deze laffe daad te straffen. Dit kan ook via MMA of TCI.

  reageer
 • Uhm...

   

  Best knap dat je iedere avond vol trots in de spiegel kan kijken, terwijl je weet wie deze dame heeft aangepakt. Waarom zou je daar je mond over houden, terwijl er ook anonieme mogelijkheden zijn? Grow-up!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert