Naaktloper betrapt langs Rietweg

LELYSTAD
De Koninklijke Marechaussee heeft woensdagmiddag langs de Rietweg in Lelystad een schennispleger betrapt. Dat gebeurde na een melding dat er een oudere, naakte man door het bos zou lopen, die wasknijpers op zijn tepels had. 

De man is met een waarschuwing weggestuurd. Zijn woonplaats is niet bekendgemaakt, maar volgens de politie kwam hij van buiten de provincie.

Meldingen in de buurt van Lelystad Airport worden soms afgehandeld door de Marechaussee in plaats van door de politie.

reacties (21)

 • Wiebe

   

  Wat jij wil. Maar voor mij is het Koninklijke Marechaussee.

  reageer
 • Barbara

   

  @Johnnieboy, sommige mensen zijn gebroken geraakt in de maatschappij waar van alles van ze verwacht wordt waar ze niet aan kunnen voldoen. Ze zoeken dan een onvervalstere weg. Maar dat is dan weer griezelig voor degene die het juist wel voor mekaar kunnen boksen in diezelfde maatschappij. En ja, schennis plegen mag niet, helemaal eens, al zie je toch meer verschijningen die ondergebracht kunnen worden als het verstoren van de orde. Prostitutie, nudisten strandjes waar van alles kan rondscharrelen etc etc...

  reageer
 • Mark, Dronten

   

  Leuk bericht. Meteen is mijn donderdag weer goed.

  reageer
 • Moraalridder

   

  Lieve mensen. Voor eens en altijd. Het is het wapen der Koninklijke marechaussee of de Koninklijke marechaussee. Dus de m zonder hoofdletter. Alleen degene die bij gods eigen wapen hebben gediend, zullen dat beamen.

  reageer
 • BorTan

   

  Zo, nu hebben we het wel gehad en gaan we achter echte dieven, inbrekers en moordenaars aan !!!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • lelystedeling

   

  Wat heeft je reactie nou met dit bericht te maken?????

  reageer
 • hans

   

  waar moest hij de knijpers anders laten als hij geen kleding met zakken aan had? Op een andere plek iets lager was waarschijnlijk te pijnlijk :)

  reageer
 • .\/\/.

   

  Duidelijk....zeker wel ja. Toch is het maar de vraag wat 'oudere' in het bericht betekent, dat is ook maar een relatief begrip. Is dit iemand die ondanks zijn leeftijd wèl goed bij zijn hoofd is maar verder de grenzen van de wet heeft overschreden? Of is het iemand die (hoog)bejaard is en de weg kwijt is? En waar is het dan misgegaan? Er worden denk ik gemakkelijke conclusies getrokken, en dat wordt volgens mij ook aangewakkerd doordat het over schennis gaat.

  reageer
 • Johnnieboy

   

  Tot je eigen buurman daar in z'n blote gat bij je kinderen in de speeltuin spingt. Dan pijpt de zelfverklaarde vrije geest meestal een ander liedje... Raar ook dat de reageerders die hier meestal een harde lijn voorstaan als het jeugd of 'allochtonen' betreft, of als het om politici gaat ineens zo ruimdenkend zijn nu het om een oude man met exhibitionistische neigingen gaat. Geeft te denken

  reageer
 • Jos

   

  Ehhhh. Palen maken en touw rijgen?

  reageer
 • Wat

   

  Ja en wat moeten die gevangenen dan doen?

  reageer
 • Slimpie..

   

  Ook toevallig zeg, nu we het toch over knijpers hebben.. Zag ik toch net op een filmpje hoe je zonder knijpers je schone wasjes op kunt ophangen. De poot twee palen in de grond op een afstand van 4 mtr. Je neemt 2 stukken stevig touw wat je om elkaar heen draait. Je maakt die beide uiteinden vast aan de paal. Dan neem je je theedoek of net gewassen onderbroek die klem je met je vingers tussen het in elkaar gedraaid touw. Komt geen knijper aan te pas. Goed tegen klimaatverandering, tegen de houtkap, en tegen het opsluiten van gevangenen die uit pure verveling de tijd moeten zien te doden door knijpers in elkaar te draaien.

  reageer
 • Barbara

   

  De (k)nijpende naaktheid van het bestaan...0h nee,...Liever geven wij onder politioneel gezag zonder enige verbeelding begrenzingen aan via regels en wetten.

  reageer
 • John

   

  Ik bedoel helemaal niet 'mogen', anders had ik dat er wel neergezet. Ik refereer naar het feit dat het een oudere man betreft en dat ouderen steeds langer thuis moeten blijven wonen in dit land en dat de GGZ's mede hierdoor overbelast raken. In mijn reactie gebruik ik de populaire taal die politici ook graag bezigen. Koekje van eigen deeg zogezegd. Zo duidelijk?

  reageer
 • Fred de Vries

   

  Ik citeer: "Weg met de benepen burgermansmoraal op de wijs van 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg'!..." Uitgaande van wat hij aan zijn tepels had hangen zou ik het eerder hebben over 'beknepen' dan 'benepen' burgermansmoraal...

  reageer
 • Ludwig

   

  Ieder zo zijn hobby. Wie zijn wij om daar iets van te vinden.

  reageer
 • Piet

   

  Misschien in de war met was ophangen....

  reageer
 • .\/\/.

   

  "dat moeten we niet willen met z'n allen" - je bedoelt waarschijnlijk niet "moeten" maar "mogen". Schennis mag niet, laat dat duidelijk zijn, maar binnen de kaders van de wet maken we verder zèlf wel uit wat we "moeten willen" of "mogen willen" en of we dat al dan niet "met z'n allen" doen. Weg met de benepen burgermansmoraal op de wijs van 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg'!

  reageer
 • John

   

  Ik zeg, heropenen die verzorgtehuizen. Verwarde mensen in de bosjes met huishoudelijke hulpmiddelen op het lijf geklemd - dat moeten we niet willen met z'n allen.

  reageer
 • caressa53

   

  Ja, wanneer je naakt lopen prettig vind, dan moet je niet in het openbaar zo gaan rond wandelen, doe dat lekker thuis of in een SM club.

  reageer
 • Jansen

   

  Waarschijnlijk van de waslijn afgewaaid

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert