Flevotop verschoven naar 7 oktober

FLEVOLAND
De Flevotop over de Omgevingsvisie wordt gehouden op 7 oktober. Eerder was de bijeenkomst gepland in september.

De Flevotop is de laatste poging van de provincie om inwoners van Flevoland bij de Omgevingsvisie te betrekken. In die visie staat hoe Flevoland zich de komende 10 tot 15 jaar moet ontwikkelen. Het gaat dan bijvoorbeeld over de ontwikkeling van de landbouw, en duurzame energie.  

Bij eerdere pogingen om het publiek hierover te laten meepraten, bleek de belangstelling gering. Omdat de visie nu wordt uitgewerkt tot concrete plannen, hoopt de provincie dat dit meer Flevolanders zal aanspreken. Voor de bijeenkomst worden 300 inwoners uitgenodigd. 

reacties (3)

 • Boels

   

  Voor sociale woningbouw hoef je niet te raadplegen, snel gaan bouwen is voldoende.

  reageer
 • Karel

   

  Hoe worden deze 300 geselecteerd? En kan het gebrek aan eerdere belangstelling soms liggen aan de houding van deze gemeente? Net als altijd doen alsof de inwoners mee mogen praten/beslissen en vervolgens precies doen wat men zelf al wilde, maar dan is de indruk van 'communicatie en inspraak' gewekt? Deze inwoners kennen hun pappenheimer, denk ik.

  reageer
 • Kaassie

   

  Huh, inwoners betrekken zonder communicatie ? Er worden 300 inwoners aangeschreven, wie dan en waarom? Jammer dat er geen "vrije " keuze is. Deze manier om belangstellenden te trekken is gedoemd te mislukken. Maar ja, misschien willen ze de "gewone" inwoners er wel niet bij hebben.

  reageer
 • ron h

   

  7 oktober lijkt me nog vroeg genoeg om na de vakantie daarover wat bekend te maken hoe je mee kan doen. (en 300 is te weinig als er op een bijeenkomst ca. 10 man komen? komt u allen dan wel ?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert