Bibliotheken (gedeeltelijk) dicht voor onderhoud aan vloer

ALMERE
De vloeren van de bibliotheken in Almere Haven en Almere Stad worden deze zomer opgeknapt. Daarom gaat de locatie in Haven volgende week dicht en zijn delen van de bibliotheek in Stad soms afgesloten.

De bieb in Haven is vanaf komende maandag tot en met vrijdag dicht. Volgens een woordvoerder is er een vochtprobleem in de vloer, dat al na de recente renovatie van het gebouw aan het licht kwam. Dit kwam alleen met een grondige aanpak worden verholpen.
Na de reparatie is de bibliotheek in Haven weer open volgens het zomerrooster. Dan kun je er op dinsdag en donderdag niet voor boeken terecht. 

In Stad gaan de werkzaamheden drie weken duren, vanaf 7 augustus. Daar worden alle vier de verdiepingen aangepakt, maar wel in delen. Door de werkzaamheden zijn sommige collecties soms ongeveer twee dagen niet beschikbaar. 

reacties (5)

 • O o

   

  In stad ligt een gietvloer, dacht dat dit onderhoudsvrij was? Benieuwd wat de werkzaamheden zijn.

  reageer
 • Piet

   

  Nou lekkere aannemer als je net na een renovatie de vloer moet doen. Beste omroep Flevoland LET LET LET OP Foto is van oude pand dus eerst even goed onderzoek doen voordat je een bericht plaatst

  reageer
 • ron H

   

  is dit voor Haven niet heel erg snel ?

  reageer
 • ron h

   

  Een foto van een locatie die al heel lang niet meer bestaat (zoek eens op Corrosia en gij zult een betere foto vinden)

  reageer
 • Bbs

   

  Waarom een foto van het lege oude pand van de bieb in Haven

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert