Rijstroken A6 tijdens avondspits dicht na ongeluk

FLEVOLAND
De A6 is tijdens de avondspits gedeeltelijk dicht geweest tussen Almere-Buiten-Oost en Lelystad na een ongeluk, ter hoogte van het tankstation.

Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid. Er stond een file van zo'n drie kwartier.

Twee auto's zijn op elkaar gebotst. 

 

reacties (2)

 • Jan

   

  Schrok me wild, vanaf de benzine pomp tot aan de A 27 stond de rij. Gelukkig werden net de pionnen weg gehaald. Meer dan verschrikkelijk die aanrijding voor de betrokkenen , verschrikkelijk voor diegene die in de file daardoor stonden.

  reageer
 • almeertje

   

  Elke dag raak daar. Heb al eerder vermeld bij vele aanrijdingen. Ze moeten die uit en in rit bij buiten Oost later in laten gaan. Mensen komen eraf en moeten invoegen. Dat moet later gebeuren. Succes.

  reageer
 • Dick

   

  Ik weet niet waar je die wijsheid vandaan haalt, ik rij daar ook elke dag maar bij mijn weten gebeurt er daar niet zo heel vaak wat. Alleen om de één of andere reden wat traagrijdend verkeer. En invoegend verkeer vanaf de benzinepomp kan het ook niet zijn, zoveel komt er niet vandaan. En wat die invoegstrook bij Buiten-Oost betreft, als je gewoon genoeg gang maakt en niet met 60km/u probeert in te voegen is er helemaal niets aan de hand. Ik heb er, als ik niemand voor me heb, in elk geval NOOIT problemen. Gewoon gas intrappen tot je de snelheid op de hoofdrijbaan evenaart en dan een gaatje zoeken. Methode staat echt garant voor succes. Alleen zijn er te veel kneuzen die de snelheid die de vrachtwagens rijden niet durven te rijden met opstoppingen door invoegers als gevolg. Het ligt niet aan de weg, het ligt aan de gebruikers.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert