Arend Mintjes viert elke minuut Oranje

EMMELOORD
Arend Mintjes uit Emmeloord is Oranje-fan in hart en nieren. Hij staat als één man achter de voetbalvrouwen. En dat laat hij zien. Zijn huis is volledig versierd. Overal in de tuin hangen vlaggetjes en slingers. Bij elke gewonnen wedstrijd komen weer wat versieringen bij.

Donderdagavond spelen de OranjeLeeuwinnen de halve finale van het EK tegen Engeland. Mintjes geniet van elke minuut. Hij vindt de vrouwen mooier en sportiever voetballen dan de mannen. "Bij de mannen draait alles om de centen", zegt Mintjes, "Die heren kunnen nog veel leren van de vrouwen want die zijn veel sportiever."

Mintjes vindt het jammer dat hij bijna de enige is in de buurt die zijn huis heeft versierd. De vrouwen verdienen alle steun die ze kunnen krijgen, zegt hij. Mintjes is er van overtuigd dat de vrouwen de halve finale zullen winnen: "Het wordt 3-1 voor Oranje. Ze gaan door naar de finale. Ik weet het zeker." 

reacties (5)

 • Cor

   

  Altijd lachen met Arend onze aandachtstrekker

  reageer
 • Oranje vrouwenfan

   

  Hier hangen ook de vlaggetjes en de vlag uit op ons plein, samen met de buurtjes En dus vanavond zitten we weer voor de buis met oranje shirt aan hoor

  reageer
 • Kleurpiet?

   

  Is het kerst of Sinterklaas of een andere kabouter dan is Mintjes de baas.Geen ander tuin in Emmeloord kent zoveel kleuren.

  reageer
 • red

   

  Nou we wonen een beetje verstopt in West, maar hier is t ook feest hoor en ook met Kerst, Halloween ,winter Pasen,dames voetbal...binnen en buiten.

 • Alvast voor alle zeurpieten: zulke mensen geven kleur aan de buurt! Mooi toch?!

  reageer
 • red

   

  Gezellig toch?

 • Jan

   

  Je kan ook overdrijven ik snap de buurt wel

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert