File voor Ketelbrug door ongeval

FLEVOLAND
Er is een ongeval gebeurd op de snelweg A6 richting Emmeloord vlak voor de slagboom van de Ketelbrug. 

Volgens de verkeersinformatiedienst VID zijn er twee auto's op elkaar gereden. Daardoor was de rechter rijstrook een tijd dicht en ontstond er een kilometerslange file. Ook kon de Ketelbrug een tijdlang niet open voor het scheepvaartverkeer. 

Rijkswaterstaat meldt dat de auto's inmiddels van de weg zijn en al het verkeer weer kan doorrijden. 


reacties (4)

 • jan

   

  En dan heb je die gekken die vier keer door rood licht rijden 900,600 ,300 meter dan de slagbomen en dan boven op de rem moeten en dan klapt er een ander bovenop Deze moest men eens bekeuren en een hele dikke graag

  reageer
 • Piet

   

  Waarom? Het is niet verboden wat ze doen. Wel heel slecht voor het milieu, maar dat is niet strafbaar. Wat wel verboden is, is zo dicht achter iemand rijden dat je niet meer kunt stoppen als hij een noodstop maakt.

 • Desiree

   

  Zo zie je maar, ooggetuigen zijn volstrekt onbetrouwbaar. Volgesn de politie ter plekke twee auto''s op elkaar en volgens een dappere melder passant waren het drie.

  reageer
 • Dirk

   

  Gebeurt veel te vaak en is ook redelijk te verklaren, zeker als de brug open is geweest. Doordat op de rechterstrook wat langzamer verkeer rijdt, duiken de gehaaste bestuurders naar links waardoor de auto's er achter in de ankers moeten. Die bestuurders zitten redelijk dicht achterelkaar en zijn net aan het optrekken waardoor ze te laat reageren. Gewoon op het 100km stuk een doorgetrokken streep op de weg, dat zal al heel wat schelen. Of meer afstand houden, maar dat is makkelijk gezegd.

  reageer
 • August

   

  Met doorgetrokken streep wordt het rijgedrag veranderd door voor de streep alvast naar de linkerbaan te gaan. Gaat dat de boel verbeteren denk je?

 • IK

   

  Zaten op de rechterrijstrook op elkaar, helpt geen streep tegen!

 • Schaapjes

   

  Lekker hoor. Afstand houden, telefoon wegleggen.. allemaal heel lastig

  reageer
 • Jerry

   

  Was je er bij dan of ben je er ook zo 1 die oordeelt zonder te weten wat de oorzaak was?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert