Bellers Snapking krijgen geld terug

ALMERE
Klanten van KPN en T-mobile die het betaalnummer van vlogger Snapking hebben gebeld, krijgen hun geld terug. Dat schrijft RTL Nieuws. In een video riep de Almeerse vlogger op om hem te bellen. Ze zouden dan kans maken hem ook echt aan de lijn te krijgen.

Misleiding
De Autoriteit Consument en Markt had eerder al het betaalnummer van SnapKing uit de lucht gehaald. De man zou duizenden minderjarige fans hebben misleid. De bellers zouden door de Almeerder in totaal voor 13.000 euro zijn benadeeld. 

Volgens RTL Nieuws heeft Vodafone nog geen besluit genomen over wat de provider gaat doen. De provider laat aan de omroep weten wel voornemens te zijn om het geld terug te betalen. De kosten hiervoor moeten dan op Snapking verhaald worden. 

'Grote excuses'
Vlogger Snapking had eerder al zijn excuses aangeboden aan zijn fans. "Ik ben er heel erg van geschrokken. Ik wil mijn grote excuses doen aan de ouders en de kinderen", aldus de vlogger.

reacties (4)

 • Pzaal

   

  Ze moeten zonder pardon zijn hele kanaal verwijderen van YouTube. Weg met dit soort zielige oplichters.

  reageer
 • wie gaat er nou zo'n niksnut van een vlogger bellen...

  reageer
 • kees d.

   

  Laat die gasten eerst eens "normaal" werk doen. Dit soort denk alleen maar rijk te worden door niet te werken. Vloggen is spelen.

  reageer
 • Dirk

   

  je bent gewoon een grote oplichter , geld komen ze wel bij je halen .

  reageer
 • MarkS90

   

  Een oplichter? Nogal naïef om zo'n figuur te gaan bellen in de hoop hem aan de lijn te krijgen. Doet mij denken aan die belspelletjes van RTL4, die waren ook nep.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert