Opbouw festival ZAND in volle gang

ALMERE • Vr 18 augustus 2017 | 11:42 • Vrijdag 18 augustus 2017 | 11:42
De organisatie van ZAND treft vrijdag de laatste voorbereidingen voor het muzikale strandfestival dat zaterdag in Almere Poort wordt gehouden. De laatste lampen worden opgehangen en afgesteld en ook de laatste hekken worden neergezet. 

Bij de tiende editie treden onder andere Miss Montreal, Racoon en Kensington op. Het festival begint om 10.30 uur en duurt tot middernacht. Dat is voor het eerst dit jaar. "Normaal begint het festival rond 14:00 uur, maar vanwege de tiende editie beginnen we eerder," vertelt Machiel Hofman van de organisatie. 

Daarnaast gebeuren er op de dag zelf ook nog verschillende extra dingen. Zo is het vuurwerk aan het eind extra spectaculair en delen ze een paar honderd spinners uit die licht geven. Dat moet een mooi effect opleveren volgens Hofman. 

Elk jaar is het festival wel uitverkocht geweest. "Dat komt denk ik door de laagdrempeligheid," vertelt Hofman. "Andere festivals zoals Lowlands zijn misschien wat spannender, maar wij zijn misschien beter toegankelijk voor gezinnen." 

Alle 25.000 kaarten van ZAND waren begin juni al uitverkocht.


[https://www.youtube.com/watch?v=aSVbjuM6n7s]

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel