Tulpendates succesvoller dan Boer Zoekt Vrouw

NOORDOOSTPOLDER
De boeren die begin dit jaar meededen aan de Tulpendates hebben meer geluk in de liefde dan de deelnemers aan het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw. Van de zeven vrijgezelle boeren uit de Noordoostpolder die meededen aan de Tulpendate hebben er drie een relatie. De boeren uit de laatste Boer Zoekt Vrouw zijn inmiddels allemaal weer vrijgezel.

Volgens organisator Yvon Faber hebben twee van de Flevolandse boeren al vrij snel nadat hun filmpjes werden gepubliceerd een liefde gevonden. De derde nam een paar dames mee op date in een oud Dafje, waarmee de Tulpenroute werd gereden. En dat was succesvol voor een van hen, want hier sloeg de vonk over. 

Ook vriendschappen zijn ontstaan
Alle single boeren kregen naar aanleiding van hun oproep brieven. Twee vrijgezellen vonden daar geen brieven tussen zitten die ze interessant genoeg vonden voor een verdere kennismaking. Wel zijn er bij de boeren die geen relatie aan de Tulpendate hebben overgehouden vriendschappen ontstaan met de brievenschrijfsters.

Volgend jaar weer Tulpendates
Het was dit jaar de eerste keer dat de Tulpendates werden georganiseerd. "De meeste vrijgezelle boeren die we toen benaderden durfden niet mee te doen. Maar iedereen vond het ontzettend leuk en er wordt nog steeds heel positief over de Tulpendate gepraat. Er zijn nog voldoende geschikte boeren over, dus we gaan het komend jaar weer organiseren", aldus Faber. 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert