Vis à Vis brengt de Zuidpool naar Almere

ALMERE
Het Almeerse theatergezelschap Vis à Vis brengt begin volgend jaar de Zuidpool naar Almere. Zeven weken lang zal in het nieuwe restaurant van Vis à Vis de wintervoorstelling Antarctica gespeeld worden. Het gaat om een zogenoemd theaterdiner, waarbij acteurs al tijdens het eten de gasten bij een voorstelling betrekken. 

''Bezoekers worden als het ware ontvoerd naar Antarctica. Ze maken van alles mee wat je ook werkelijk op de Zuidpool zou kunnen meemaken'', vertelt Mascha Selhorst van Vis à Vis. "Zo kan er schaarste ontstaan en bestaat er de kans dat sommige bezoekers op expeditie gestuurd worden.''

Spektakel
Hoewel de voorstelling binnen wordt gespeeld, zal Antarctica volgens haar toch gepaard gaan met het voor Vis à Vis zo kenmerkende spektakel. "Ook op het buitenterrein zullen tijdens de voorstelling dus dingen gebeuren''.

Coproductie
Het Almeerse theatergezelschap werkt voor de voorstelling samen met theatergroep De Jongens uit Groningen. Een gezelschap dat volgens woordvoerder Mascha Selhorst op net zo'n fysieke manier theater maakt als Vis à Vis zelf. Antarctica wordt vanaf 1 februari drie maal per week opgevoerd. De laatste voorstelling is half maart. Per avond is er plaats voor maximaal 200 gasten. 
 

reacties (1)

  • Emma

     

    Wat superleuk dat Vis a Vis ook een wintervoorstelling gaat geven ! Ze zijn altijd weer verrassend. Wij gaan zeker kaarten kopen.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert