Tweede editie KAFtival uitverkocht

ALMERE
Op de tweede editie van KAFtival in Almere zijn volgens de organisatie bijna 2.000 mensen afgekomen. Het indoorfestival in theater Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) werd vrijdagavond gehouden. 

Dat juist deze editie uitverkocht is zorgt voor grote tevredenheid bij de organisatie. ''Vorig jaar was het festival gratis maar nu moesten de bezoekers een kaartje kopen. Kaftival was vorig jaar geen toevalstreffer.'' aldus Valery Mak van KAFtival. Daarnaast is de programmering deze editie breder. 

Op het festival treden onder andere Lil' Kleine, Jörgen Raymann en cabaretier Raoul Heertje op. KAFtival is de kickoff van het culturele seizoen van KAF. Het theater laat dan zien wat de bezoekers kunnen verwachten in de nieuwe programmering. 

reacties (3)

 • Van Haven

   

  Gelukkig is er voldoende belangstelling voor theatervoorstellingen in Almere! Een stad hoort een goed theater te hebben, KAF voldoet daaraan.

  reageer
 • Boels

   

  "''Vorig jaar was het festival gratis maar nu moesten de bezoekers een kaartje kopen." Moet dat niet zijn: "Vorig jaar was het gesubsidieerd, maar nu moesten de bezoekers een gesubsidieerd kaartje kopen"?

  reageer
 • jodrik

   

  ja, want met 1000 verkochte kaartjes van (rest gratis) gemiddeld 15 euro en kosten van artiesten, promotie, personeel enzo (70.000+) kost dit feestje de bewoners gewoon zeker 50.000 euro.

 • Janssens

   

  Mak laat zien wat ze waard is. Klasse!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert