Zo'n 1000 bezoekers op Vogelfestival Oostvaardersplassen

LELYSTAD
Zo'n 1000 mensen hebben zondag het Vogelfestival Oostvaardersplassen bezocht. Dat is 500 minder dan vorig jaar maar de weersverwachting was dan ook niet al te best. De organisatie zegt dat het festival gemoedelijk is verlopen en is blij met de opkomst. 

Op het festival konden bezoekers alles leren over trekvogels en hoe deze het beste gefotografeerd kunnen worden. Ook waren er verschillende excursies in de Oostvaardersplassen en kon de Schollevaarthut worden bezocht.

Het was de 14e keer dat het festival gehouden werd.

 

reacties (2)

 • appie

   

  Volgend jaar 500 mensen en dan de laatste keer. Moeite van het rijden niet waard die anderhalve kraam. Was met de vroegere organisatie wel anders,ook een veelvoud aan bezoekers destijds.

  reageer
 • HenkB

   

  Was zelf standhouder daar, inderdaad minder bezoekers maar om te vergelijken met vorig jaar is mijn inziens iets te kort door de bocht. Vorig jaar rond 25 graden, nu 14, morgens amper 5 graden en dikke mist. Weersverwachting was ook niet bepaald hoopvol. Gelukkig kwam de bui en onweer pas na 16.00 uur. Denk alles bij elkaar toch voor veel mensen een reden om niet te gaan.

 • Irene

   

  Het was vogel gebied tot de Heer Frans Vera zijn hobby losliet. En zijn verantwoording niet neemt.Arme grote grazers.84

  reageer
 • Ikke nie meer snap

   

  ..zei de dame die de kiloslager trouw bezoekt en van de ovp niet zoveel snapt. Vlees van opgehokte stalgehouden dieren die een gezond leven niet kennen en wiens kalveren weggehaald worden na de geboorte. Protesteer daar eens tegen en laat de ovp de ovp zijn!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert